Απορία με Javascript

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
JimKarvo
Δημοσιεύσεις: 497
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2005 17:10
Τοποθεσία: Εξάρχεια!
Επικοινωνία:

Απορία με Javascript

Δημοσίευση από JimKarvo » 17 Απρ 2006 20:12

Αυτός είναι ο κώδικας!

Με αυτόν τον κώδικα, κάνω random εικόνες να φένονται σε πλαίσιο!

Αλλά αυτές φένονται απο κάτω προς τα πάνω [έτσι όπως αλλάζουν οι εικόνες]

Πως μπορώ να το κάνω να φένονται απο δεξιά προς τα αριστερά?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script src="<&#123;$xoops_url&#125;>/modules/xcgal/js/dw_core.js" type="text/javascript"></script>
<script src="<&#123;$xoops_url&#125;>/modules/xcgal/js/dw_scroller.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
/*
This code is from Dynamic Web Coding
at http&#58;//www.dyn-web.com/
Copyright 2001-3 by Sharon Paine
See Terms of Use at http&#58;//www.dyn-web.com/bus/terms.html
Permission granted to use this code
as long as this entire notice is included.
*/
function initScrollerObjs&#40;&#41; &#123;
 scroller1 = new scrollerObj&#40;0,0,125,<&#123;$block.wh&#125;>,"center","holder"&#41;;
 <&#123;foreach item=pic from=$block.pics&#125;>
 scroller1.addItem&#40;'<a href="<&#123;$xoops_url&#125;>/modules/xcgal/<&#123;$pic.link_tgt&#125;>"><&#123;$pic.image&#125;><br/></a><&#123;$pic.caption&#125;>'&#41;;
 <&#123;/foreach&#125;>
scroller1.create&#40;&#41;;

  setMouseEvents&#40;&#41;; // set up pause/restart onmouseover/out
&#125;

window.onload = initScrollerObjs;
//-->
</script>

<div style="height&#58; <&#123;$block.wh&#125;>px; width&#58; 100%;">
<div id="holder"></div>
</div>
Συνημμένα
js.zip
Αρχεία που γίνωνται included στον κώδικα!
(4.18 KiB) Μεταφορτώθηκε 160 φορές

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Απορία με Javascript

Δημοσίευση από fafos » 18 Απρ 2006 00:04

Leipei auto:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script type="text/javascript">
function initScrollers&#40;&#41; &#123;
  // arguments&#58; id of layer that scrolls, width and height of scroller &#40;of wn&#41;, 
  // number of items &#40;including repeated 1st item&#41;, axis &#40;"v" or "h"&#41;
  // set up pause/resume onmouseover/out? &#40;true or false&#41;  
  var scr = new dw_scroller&#40;'cnt', 180, 40, 4, "h", true&#41;;
  // adjust timing &#40;defaults are set at 60, 5000&#41;
  scr.setTiming&#40;160, 5000&#41;;  // speed, pause duration
&#125;
</script>
me h deixnei orizontio scroller kai me v deixnei katheto

Epishs prepei na valeis sto <body> auto:

<body onload="initScrollers()">

Άβαταρ μέλους
JimKarvo
Δημοσιεύσεις: 497
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2005 17:10
Τοποθεσία: Εξάρχεια!
Επικοινωνία:

Απορία με Javascript

Δημοσίευση από JimKarvo » 18 Απρ 2006 18:44

Δεν μπορώ να προσθέσω τπτ!

Μόνο να αλλάξω!

Άβαταρ μέλους
Risk
Δημοσιεύσεις: 319
Εγγραφή: 02 Μάιος 2006 01:16
Τοποθεσία: Κάπου εδώ γύρω...
Επικοινωνία:

Απορία με Javascript

Δημοσίευση από Risk » 07 Μάιος 2006 02:28

Ζητάω την βοήθειά σας για μια απορία που έχω. Φτιάχνω μια ιστοσελίδα στην οποία τρέχει ένα script για τον υπολογισμό δόσεων δανείου, με βάση κάποια στοιχεία που εισάγει ο χρήστης. Το τελικό αποτέλεσμα θέλω να είναι στρογγυλοποιημένο κατά 2 δεκαδικά ψηφία. Γνωρίζετε τι εντολη χρησιμοποιώ για αυτήν την ενέργια?

Ευχαριστώ!

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης