image_graph & template

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gmitsos
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 22 Φεβ 2005 16:02
Τοποθεσία: Αθήνα

image_graph & template

Δημοσίευση από gmitsos » 18 Απρ 2006 01:14

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία από το πακέτο Image_Graph που περιλαμβάνεται στο Pear.

Σε μία σύντομη σχετικά προσπάθεια μου να δημιουργήσω γραφήματα δυναμικά τα οποία θα τοποθετούνται με τη σειρά τους μέσα σε ένα template (Smarty) συνάντησα το πρόβλημα να "περνάει" το binary της εικόνας σαν κείμενο μέσα στο template.

Καμία ιδέα;

Γιάννης

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από cpulse » 18 Απρ 2006 11:18

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.. αλλά με τις "συμβατικές" μεθόδους αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται όταν δεν καλέσεις την τελική εντολή για να δημιουργηθεί μια εικόνα.. πχ. imagejpeg() ή imagegif() ... ή αν δεν βάλεις HTTP header ... header("Content-type: image/jpeg") ; ή header("Content-type: image/gif") ;

Άβαταρ μέλους
gmitsos
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 22 Φεβ 2005 16:02
Τοποθεσία: Αθήνα

image_graph & template

Δημοσίευση από gmitsos » 18 Απρ 2006 17:28

cpulse έγραψε:ή αν δεν βάλεις HTTP header ... header("Content-type: image/jpeg") ; ή header("Content-type: image/gif") ;
Ευχαριστώ πολύ. Ορισμένες φορές η λύση είναι απλούστερη από όσο φαντάζεται κανείς. Συμβάλλει βέβαια και η έλλειψη πείρας :(

Πιστεύω όμως ότι το συγκεκριμένο "πακέτο" είναι αρκετά καλό για τη δημιουργία γραφημάτων.

Εσείς τι χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία "δυναμικών" γραφημάτων;

Γιάννης

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από cpulse » 18 Απρ 2006 17:41

Την φαντασία μας :)

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

image_graph & template

Δημοσίευση από soteres2002 » 18 Απρ 2006 20:03

exm, xrisimopoio GDlib apo ton server, alla poli euxaristos tha xrisimopoiousa kai mia klassi apo tin pear. i borei na egrafa kamia classi an ithela na kanei diafores epipleon litourgies se kathe instance.

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από ThyClub » 18 Απρ 2006 21:29

Εγώ το χρησιμοποιώ :

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... =13#190163

:D

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από cpulse » 18 Απρ 2006 21:35

Όοοπ.. αυτό είναι το ZeusCMS; .. ThyClub δικό σου είναι αυτό;

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από ThyClub » 18 Απρ 2006 22:12

Ναί!!!

Αυτή είναι η έκδοση 1.0 και ελπίζω να είναι τοσο stable όσο η έκδοση τονίζει :D

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από cpulse » 18 Απρ 2006 22:23

Ωραίος ThyClub!! Επιτέλους βρίσκω κάποιον ικανό συνάδελφο. Είμαι κι εγώ συναισθηματικά μοιρασμένος μεταξύ desktop applications, server applications, scripting. Αυτό που έχεις κάνει φαίνεται να συνδυάζει πολύ ωραία τέτοιες τεχνολογίες.

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από ThyClub » 19 Απρ 2006 00:06

Ευχαριστώ :oops:

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από cpulse » 19 Απρ 2006 02:17

Δεν νομίζω να είναι το σωστό thread για να το πω αυτό αλλά έχω φτιάξει ένα μικρό application με delphi που τρέχει console applications (που μπορεί να τρέχουν και PHP CLI και ο,τιδήποτε) που μπορούν να μην εμφανίζονται στο taskbar. Αν σε ενδιαφέρει PM :)

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από ThyClub » 19 Απρ 2006 12:45

Βασικά αυτό που θα μου ζαλίζει το μυαλό τον τελευταίο καιρό είναι ενα plugin για το Open Office.Org

Θα ήταν τρομερό να μπορώ να κάνω publish στο ZeusCMS απο το Open Office :wink: :wink:

Το πρόβλημα όμως είναι οτι ξέρω C++ όσο η C++ ξέρει εμένα :P

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από cpulse » 19 Απρ 2006 12:51

ThyClub έγραψε:ξέρω C++ όσο η C++ ξέρει εμένα :P
Δεν πιστεύω να τις έκανες τίποτα στο "first date";;; :D

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από ThyClub » 19 Απρ 2006 14:53

Πήγα αδιάβαστος και με έφτυσε... :P

Άβαταρ μέλους
af
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2928
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2003 17:18
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Επικοινωνία:

image_graph & template

Δημοσίευση από af » 19 Απρ 2006 20:54

Κώδικας: Επιλογή όλων

 Ντροπή της πάντως....ακου 'κει να 'σαι φτύσει...lol
Πάντως συγχαρητήρια βρε παιδιά για τις γνώσεις και τα πράγματα που προφέρετε :clap: :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης