Page Refresh

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
seldimi
Δημοσιεύσεις: 194
Εγγραφή: 22 Ιαν 2001 01:00
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Page Refresh

Δημοσίευση από seldimi » 13 Μάιος 2001 14:45

Θα ήθελα να μάθω τι κώδικα να χρησιμοποιήσω για να κάνει μια σελίδα μου refresh ανα 3 λεπτά. (Επίσης ρωτώ αν πρέπει να το βάλω στο head ή στο body).<P>------------------
<A HREF="http://www.seldimi.f2s.com" TARGET=_blank>Seldimi</A> <P><A HREF="http://gbexchange.virtualave.net" TARGET=_blank>Greek Banner Exchange</A><P><A HREF="http://www.w-planet.f2s.com" TARGET=_blank>Webmaster's Planet</A>

Άβαταρ μέλους
virusalos
Δημοσιεύσεις: 161
Εγγραφή: 18 Μαρ 2001 01:00

Page Refresh

Δημοσίευση από virusalos » 13 Μάιος 2001 16:15

Yparxoun dyo me8odoi analogws pou bazeis ton kwdika:
1)Bazeis ayto sto Head mazi me ta alla tags sthn arxh
<META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="10;URL=refresh2.html"><P>//opou 10 ta deyterolepta pou 8a perimenei h selida prin to reload<P>2)antika8istas to aplo Body sthn arxh me :
<BODY onLoad=window.setTimeout("location.href='next-page.html'",10000)><P>//opou 10000 ta msc pou 8a perimenei h selida<P><A HREF="http://fre-e-books.f2g.net" TARGET=_blank>http://fre-e-books.f2g.net</A>
<p>[This message has been edited by virusalos (edited 13-02-2002).]

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης