Flash Timer

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
EniGma_S
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 03 Αύγ 2005 16:10

Flash Timer

Δημοσίευση από EniGma_S » 27 Απρ 2006 17:03

Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να φτάξω ένα timer και σε συγκεκριμένα seconds να εμφανίζεται συγκεκριμένο movie clip?
πχ στο 1' λεπτό που παίζει το movie να έχω μία εικόνα, στο 1:29' συγκεκριμένα να εμφανίζεται άλλη κτλ

spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

Flash Timer

Δημοσίευση από spookyb52 » 27 Απρ 2006 22:40

Ο πιό απλός τρόπος (για να μήν φτιάξεις εσύ κάποιο timer) είναι να χρησιμοποιήσεις την setInterval που έχει το flash. Με αυτή μπορείς να φορτώσεις μια function που θα εκτελεί τον κώδικα που θές.
Life is like a fast car on an icy road. Brakes don't work, yes I know it, but I step on the gas
Garage punk | Rockabilly | Rock 'n' Roll | Stoner

LightForce
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3812
Εγγραφή: 13 Απρ 2003 23:49

Flash Timer

Δημοσίευση από LightForce » 27 Απρ 2006 23:07

Σωστα. Δες και ένα μικρό παράδειγμα χωρίς interval.
Κάνε ένα movie clip που περιέχει έναν dynamic text με var = myTimer και κώδικα στα actions του clip:

Κώδικας: Επιλογή όλων

onClipEvent(load) {
  myTimer = "0.0";
  start = 1;
 }

onClipEvent(enterFrame){
 if (start) {
  myTimer = Math.round((getTimer() - start) / 100) / 10;
   if (myTimer == "10.0") { 
	  trace("myTimer = " + myTimer);
	  start = 0;
	  }
   }
}
Αυτό που θές..

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Flash Timer

Δημοσίευση από cpulse » 28 Απρ 2006 02:37

Αυτά τα intervals είναι η λατρεία μου :)

Κώδικας: Επιλογή όλων

function cron() {
	var dt: Date = new Date();
	if (dt.getMinutes() == 1) {
		// energeies ka8e 1o lepto tis wras
	}
	if (dt.getHours() == 1 && dt.getMinutes() == 19) {
		// energeies otan i wra einai einai 1:19:00
	}
}
setInterval(cron, 1000);

EniGma_S
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 03 Αύγ 2005 16:10

Flash Timer

Δημοσίευση από EniGma_S » 28 Απρ 2006 17:43

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.. απλά αναρωτιόμουν επειδή όλο αυτό θέλω να το συγχρονίσω με βίντεο μήπως υπάρχει καμιά εντολή τέτοιου τύπου (αυτό είναι από SMIL για όσους γνωρίζουν)


"command:seek(00:50:41)" target="_player"

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες