Εισαγωγή στην javascript

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
mivi1985
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 02 Μάιος 2006 03:01

Εισαγωγή στην javascript

Δημοσίευση από mivi1985 » 07 Μάιος 2006 15:08

Μπορώ μέσα σε μια σελίδα html να είσαγω ένα άρχειο με κώδικα javascript π.χ. arxeio.js απο τον δίσκο?
Δηλαδή να μη γράψω τον κώδικα στο body της html αλλά να τον εισάγω απο το αρχέιο.

Επίσης θέλω να μάθω γενικά πως αναφερόμαστε σε ένα path στην javascript π.χ για να ανοίξουμε μια σελίδα που βρίσκεται σε ένα φάκελο στο δίσκο.

Thanks in advance!!! :D

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

Εισαγωγή στην javascript

Δημοσίευση από chchrist » 07 Μάιος 2006 16:41

Για να φορτώσεις εξωτερικό αρχείο γράφεις

<script type="text/javascript" src="arxeio.js"></script>

Αυτό το βάζεις στο header της σελίδας.

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Εισαγωγή στην javascript

Δημοσίευση από ThyClub » 07 Μάιος 2006 16:58

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=21175

Κοίτα και στο παραπάνω :wink:

mivi1985
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 02 Μάιος 2006 03:01

Εισαγωγή στην javascript

Δημοσίευση από mivi1985 » 07 Μάιος 2006 18:50

Σας ευχαριστώ και τους δύο παληκάρια.

mivi1985
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 02 Μάιος 2006 03:01

Εισαγωγή στην javascript

Δημοσίευση από mivi1985 » 07 Μάιος 2006 19:22

chchrist έγραψε: Αυτό το βάζεις στο header της σελίδας.
Τι εννοείς στο header? Δλδ μέσα στο <head> </head>?

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Εισαγωγή στην javascript

Δημοσίευση από ThyClub » 08 Μάιος 2006 00:55

Ακριβώς :D

mivi1985
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 02 Μάιος 2006 03:01

Εισαγωγή στην javascript

Δημοσίευση από mivi1985 » 08 Μάιος 2006 01:22

To αρχειο που εισάγω τρέχει αυτόματα ή πρέπει να το καλέσω με κάποια εντολή?
Όταν γράφω τον κώδικα μέσα στην html τρέχει ενω τώρα δεν κάνει τίποτα.

mivi1985
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 02 Μάιος 2006 03:01

Εισαγωγή στην javascript

Δημοσίευση από mivi1985 » 09 Μάιος 2006 21:30

mivi1985 έγραψε:To αρχειο που εισάγω τρέχει αυτόματα ή πρέπει να το καλέσω με κάποια εντολή?
Όταν γράφω τον κώδικα μέσα στην html τρέχει ενω τώρα δεν κάνει τίποτα.
Tο βρήκα ΟΚ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες