μικρο προβλημα στον κωδικα..

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

μικρο προβλημα στον κωδικα..

Δημοσίευση από wwf » 09 Μάιος 2006 14:35

Γεια σας.

Εχω κανει μια σελιδα αυτην. και εχω βαλει να επιλεγουν γλωσσα..

Αλλα δεν θελω να με πεταει σε new window τι κωδικα βαζουμε?

Εγω εβαλα αυτο

Κώδικας: Επιλογή όλων

on (release)
{
    getURL("http://www.hotel-anastasia.com/greece.html", "_blank");
}

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

μικρο προβλημα στον κωδικα..

Δημοσίευση από wwf » 09 Μάιος 2006 15:03

as pei kapoios..

spookyb52
Δημοσιεύσεις: 1891
Εγγραφή: 23 Ιαν 2002 01:00
Τοποθεσία: Lost in the mansion
Επικοινωνία:

μικρο προβλημα στον κωδικα..

Δημοσίευση από spookyb52 » 09 Μάιος 2006 15:08

όπου _blank βάλε _self
Life is like a fast car on an icy road. Brakes don't work, yes I know it, but I step on the gas
Garage punk | Rockabilly | Rock 'n' Roll | Stoner

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

μικρο προβλημα στον κωδικα..

Δημοσίευση από wwf » 09 Μάιος 2006 15:21

ok.
Σε ευχαριστω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης