E-book vb6-access

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sbatsis
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 11 Μάιος 2006 01:26
Τοποθεσία: nea makri

E-book vb6-access

Δημοσίευση από sbatsis » 12 Μάιος 2006 10:56

ΠΡΩΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ Ε-ΒΟΟΚ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ (ΠΧ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ) ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ VB6 ΚΑΙ ΤΗΝ ACCESS. ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ COMBO , .... , ΚΤΛ. ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ 43 EURO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ.. :crash: :crybaby: :think:
PLEASE HELP ME :reading: TO LEARN :reading:
Η γνώση είναι δύναμη
κι αγνοία κατάρα
Eιμαι αδυναμος και καταραμένος!! Help

Άβαταρ μέλους
gwgw
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 658
Εγγραφή: 05 Ιούλ 2005 12:44
Τοποθεσία: Στον κόσμο μου...

E-book vb6-access

Δημοσίευση από gwgw » 12 Μάιος 2006 13:24

Καταρχάς θα ήταν καλύτερο να μη χρησιμοποιείς κεφαλαία, γιατί είναι
κουραστικά. Σχετικά τώρα με αυτό που ρωτάς νομίζω αν κάνεις ένα
search στη google - δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια συγκεκριμένη σελίδα τώρα-
θα βρεις αρκετά sites που θα σε βοηθήσουν. Όρεξη να έχεις να ψάχνεις!!!
Για τα e-books επιφυλάσσομαι, αν έχω κάτι θα σε ενημερώσω.
Καλή συνέχεια!

ioanna
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 09 Μαρ 2006 11:55

E-book vb6-access

Δημοσίευση από ioanna » 16 Μάιος 2006 18:53

Δεν το έχω κατεβάσει για να μπορώ να σου πω αν θα σε βοηθήσει

http://rapidshare.de/files/13581318/VBpract.rar.html
pass=www.newshot.ru

Chris@Webo
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 14 Μάιος 2006 15:53

E-book vb6-access

Δημοσίευση από Chris@Webo » 16 Μάιος 2006 22:29

Σου χω τη λυση στο χερι..
Λοιπον ας υποθεσουμε πως η φορμα που θα γινεται το connect τη λεμε form1.
Οταν λοιπον ανοιξεις τη form 1 στα αριστερα σου βλεπεις μια tool bar με διαφορα.
Σερνεις το ποντικi σου σε αυτη τη μπαρα(καπου στο κενο,οχι πανω σε εικονιδιο) κανεις δεξι κλικ κ επιλεγεις "compoments" .
Σου ανοιγει τα compoments ,απο ολα αυτα τσεκαρεις :Microsoft ADO Data Control 6.0(OLEDB)
& Microsoft DataGrid Control 6.0(OLEDB).
Τωρα στα αριστερα σου θα βλεπεις κ αλλα εικονιδιακια ,διαλεγεις το ΑdoDc κ το πετας μεσα.
Μεσα σε αυτο,ΠΡΟΣΟΧΗ,μεσα στο AdoDc πετας το κωδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

Public Sub ShowProducts()
    Dim SQLq As String
     
    getid = Text1.Text

    SQLq = "SELECT * FROM Books ORDER BY id DESC"

    Adodc1.CommandType = adCmdText

    Adodc1.RecordSource = SQLq
    Adodc1.Refresh

    Set DataGrid1.DataSource = Adodc1
    DataGrid1.Refresh
End Sub
Οπου Text1 ειναι το textbox σου που βαζεις για να κανεςι search τη λεξη που θες.


Στη form1 μεσα σιγουρα θα πρεπει να βλειπες το εικονιδιο το AdoDc(εχει κ κατι βελακια)
κανεις δεξι κλικ πανω του AdoDc properties,στο παραθυρο που σου βγαζει επελεξε το "build" και απο κει ψαξε τη βαση σου..
Τελος...

Αυτο ομως ηταν μονο το conne ,για να βλεπεις κ αποτελεσματα στη VB οταν κανεις search στη βαση μεσα απο τη VB ,θελει δουλιτσα ..
Οτι θες παντως tell me.
Ελπιζω να βοηθησα..

Άβαταρ μέλους
sbatsis
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 11 Μάιος 2006 01:26
Τοποθεσία: nea makri

E-book vb6-access

Δημοσίευση από sbatsis » 17 Μάιος 2006 09:51

Crish σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. :) Ειλικρινα μου έλυσες ενα απο τα προβλήματα που εχω με αυτην την εφαρμογή..

Θα ήθελα αν γινεται μια χαρη ακομα.. Το μεγαλυτερο απο τα προβλήματα που εχω με αυτην την εφαρμογή ειναι με τα ραντεβου.. εκει τα εχω κανει μουσκεμα..
:cry: Αν γινεται θα εκτιμουσα παρα πολυ την βοηθεια σου.

Για περισσοτερες πληροφορίες για το ¨Προβλημα¨
πηγαινε εδω ---> πρόβλημα με project σε vb6 μέ access.. help!!
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... highlight=
Η γνώση είναι δύναμη
κι αγνοία κατάρα
Eιμαι αδυναμος και καταραμένος!! Help

Άβαταρ μέλους
sbatsis
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 11 Μάιος 2006 01:26
Τοποθεσία: nea makri

E-book vb6-access

Δημοσίευση από sbatsis » 17 Μάιος 2006 09:55

Σε ευχαριστώ ioanna.. εχει ενδιαφέροντα θέματα... :kaloe:
Η γνώση είναι δύναμη
κι αγνοία κατάρα
Eιμαι αδυναμος και καταραμένος!! Help

Chris@Webo
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 14 Μάιος 2006 15:53

E-book vb6-access

Δημοσίευση από Chris@Webo » 17 Μάιος 2006 21:44

Ειδα την Access σου..Αυτο που θα σου πω κ μαλλον θα σε στεναχωρεσω ειναι πως για να βρεις ενα αποτελεσμα της βασης πρεπει να δημιουργησεις ενα ερρωτημα SQL στην VB,ξεχνα πλεον την access κ παιξε με vb κ SQL ..
Επισης θελω να σου πω οτι ουτε μεσα στο μυαλο σου μπορω να ειμαι με συνεπεια να μη καταλαβαινω ακριβως τι θελεις. :roll:
Αυτο το sitακι τα σπαει www.w3schools.com για τσεκαρε το!
Για να σε βαλω στο κλιμα να ξερεις πως ολα δουλευουν με μεταβλητες.

v_pasch
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: 03 Ιουν 2006 14:51
Επικοινωνία:

E-book vb6-access

Δημοσίευση από v_pasch » 03 Ιουν 2006 15:48

e-books.amagrammer.net - /Visual Basic/

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες