Marquee δεν δουλευει σε internet explorer??

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
DTSIODO
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 29 Μαρ 2006 20:11

Marquee δεν δουλευει σε internet explorer??

Δημοσίευση από DTSIODO » 19 Μάιος 2006 00:34

Γεια σας. Είμαι άπειρος στην σχεδίαση σελίδων (και γενικά στην HTML) και θα ήθελα την βοήθεια σας πάνω σε κάτι. Εφτιαξα ένα πινακάκι, έβαλα μέσα στο κελί την HTNL που ήθελα και έκανα ένα scrolling down text. Στον Mozila λειτουργεί μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το κάνω preview sto Internet Explorer to κείμενο δεν κάνει scroll(?).

Τι μπορώ να κάνω? Γενικα΄γιατί δεν ξέρω, θα αντιμετωπίσω και άλλα προβλήματα από την μετάβαση από Mozilla σε IE και αν ναί (που μάλλον ναι από ότι είδα και σε άλλα τοπικ) το μπορώ να κάνω? Θα πρέπει κάθε φορά να πειράζω τον κώδικα για να λύνεται το πρόβλημα(φαντάζομαι ότι έτσι λύνεται)

ΝΑ Η HTML


</HEAD>
<BODY bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
<DIV style="position:absolute;left:323px;top:206px;width:158px;height:158px;z-index:0" align="left">
<TABLE width="100%" height="100%" border="2" cellpadding="4" cellspacing="4" bordercolor="#000000">
<TR>

<TD align="center" valign="bottom" BGCOLOR="#C0C0C0" width="146" height="146" <marquee id="test" behavior="scroll" direction="up" height="120" scrolldelay="100" scrollamount="2"width="100%" height="100%" border="1" cellpadding="4" cellspacing="4" bordercolor="#000000">

<a href="index.html" onMouseOver="document.all.test.stop()" onMouseOut="document.all.test.start()">This is my test</a><br><br>
<a href="index.html" onMouseOver="document.all.test.stop()" onMouseOut="document.all.test.start()">This is my test</a><br><br>
<a href="index.html" onMouseOver="document.all.test.stop()" onMouseOut="document.all.test.start()">This is my test</a><br><br>

</marquee>&nbsp;</TD>
</TR>
</TABLE>
</DIV>
</BODY>
</HTML>


EYXARISTV PROKATABOLIKA!

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Marquee δεν δουλευει σε internet explorer??

Δημοσίευση από fafos » 19 Μάιος 2006 01:10

Den kleineis to TD pou periexei to marquee...

ioanna
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 09 Μαρ 2006 11:55

Marquee δεν δουλευει σε internet explorer??

Δημοσίευση από ioanna » 19 Μάιος 2006 17:54

Το πρόβλημά σου είναι ότι έχεις ξεχάσει ένα > μετά τις ιδιότητες του td και πριν το marquee.Δηλαδή είναι:

<TD align="center" valign="bottom" BGCOLOR="#C0C0C0" width="146" height="146" >

<marquee id="test" behavior="scroll" direction="up" height="120" scrolldelay="100" scrollamount="2"width="100%" height="100%" border="1" cellpadding="4" cellspacing="4" bordercolor="#000000">

Για να μπορείς να ελέγχεις πιο εύκολα τον κώδικά σου θα σου πρότεινα να μην το γράφεις "σεντόνι" αλλά να τον χωρίζεις σε γραμμές με tab

DTSIODO
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 29 Μαρ 2006 20:11

Marquee δεν δουλευει σε internet explorer??

Δημοσίευση από DTSIODO » 20 Μάιος 2006 01:04

thanks piadia. To ekana kai einai ok.

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες