Mia erotisi gia osoys kseroyn jsp - help!!!!!!

Συζητήσεις για την Java

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
hiphopstuff
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 30 Μαρ 2005 23:22

Mia erotisi gia osoys kseroyn jsp - help!!!!!!

Δημοσίευση από hiphopstuff » 24 Μάιος 2006 09:20

<%
response.sendRedirect("adminlogin.jsp");
%>

POS GINETE NA KANEI REDIRECT SE 10 SECONDS;

POS MPORO NA TO KANO AYTO;

kati akoma

pos mporo na grapso me elinikoys xaraktires se mia basi dedomenon (mysql);

meso jsp panta kai java servelets

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Mia erotisi gia osoys kseroyn jsp - help!!!!!!

Δημοσίευση από cherouvim » 24 Μάιος 2006 11:21

Gia na kanei se 10 seconds hriazese ena html meta tag sto head tou html document sou.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="refresh" content="10;url=adminlogin.jsp">
An kaneis response.sendRedirect, min ksehaseis amesos meta apo afto na kaneis return; giati allios tha synehisei i ektelesi tou JSP.

Gia to encoding, an ta dedomena sou erhontai apo forma kane ena

Κώδικας: Επιλογή όλων

request.setCharacterEncoding&#40;"UTF-8"&#41;;
kai riksta sti vasi sou. Fysika me ti vasi tha prepei na diatireis ena utf-8 connection.

hiphopstuff
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 30 Μαρ 2005 23:22

Mia erotisi gia osoys kseroyn jsp - help!!!!!!

Δημοσίευση από hiphopstuff » 24 Μάιος 2006 20:12

cherouvim έγραψε:
Gia to encoding, an ta dedomena sou erhontai apo forma kane ena

Κώδικας: Επιλογή όλων

request.setCharacterEncoding&#40;"UTF-8"&#41;;
kai riksta sti vasi sou. Fysika me ti vasi tha prepei na diatireis ena utf-8 connection.
des ligo ton kodika toy servelet kai an mporeis pes moy ti kano lathos

import java.io.*;
import java.net.*;

import javax.servlet.*;
import javax.servlet.http.*;

import java.sql.*;


public class advertIn extends HttpServlet {

Connection con;
String conException;

/** Initializes the servlet.
*/
public void init(ServletConfig config) throws ServletException {
super.init(config);
try{
Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver");
con=DriverManager.getConnection("jdbc:mysql://localhost/schools?user=students&password=students");
}
catch (Exception e){
conException=e.getMessage();
}
}

/** Destroys the servlet.
*/
public void destroy() {
if (con != null) {
try {
con.close();
} catch (SQLException e) {
log("Could not close connection with MySQL.",e);
}
}
}


protected void processRequest(HttpServletRequest request, HttpServletResponse response)
throws ServletException, IOException {
response.setContentType("text/html;charset=UTF-8");
request.setCharacterEncoding("UTF-8");

PrintWriter out = response.getWriter();


String adID = request.getParameter("adid");
String addesc = request.getParameter("description");
.........
.........
.........
.........

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Mia erotisi gia osoys kseroyn jsp - help!!!!!!

Δημοσίευση από cherouvim » 24 Μάιος 2006 21:41

To connection string sou kanto kapos etsi

Κώδικας: Επιλογή όλων

jdbc&#58;mysql&#58;//HOST&#58;PORT/DATABASE?user=USERNAME&password=PASSWORD&useUnicode=true&characterEncoding=UTF-8&autoReconnect=true
Episis rithmise to antistiho encoding sto datable, table kai pedio pou se endiaferei.

Pliroforiaka pantos o tropos me ton opoio syndeesai sti vasi einai anepitreptos gia production. An se endiaferei diavase gia to DBCP pou parexei o Tomcat opou mporeis meso tou admin tool i kanontas edit to server.xml (i to context.xml tis efarmogis sou) na exeis prosvasi sti vasi ehontas pooling kai pernontas reference sto datasource meso tou JNDI.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Java”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες