boithia me onclick!!!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
delmoras
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: 08 Μαρ 2004 00:08

boithia me onclick!!!

Δημοσίευση από delmoras » 27 Μάιος 2006 19:46

paidia exo to eksi provlima.thelo otan kano click se ena koumpi mias formas me onoma button , tote i timi tou na ginete 1 diladi an kano echo $_POST['button'] na mou dixni 1 alios na mou dixni 0.kai ola afta stin idia selida diladi oxi apo deftero arxio na travas tin timi tou button.mpori kanis na me voithisi?

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

boithia me onclick!!!

Δημοσίευση από fafos » 27 Μάιος 2006 20:18

An katalava kala, mporeis na to kaneis me javascript:

Vazeis ena scriptaki sto head:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script>
function save&#40;&#41;
	&#123;
	document.forms.onomaformas.elements.button.value = 1;
           	document.forms.onomaformas.submit&#40;&#41;
	&#125;
</script>
Allazeis to onomaformas me to diko sou..

Kai auto einai to button:

Κώδικας: Επιλογή όλων

	<input type="hidden" name="button">
<INPUT class="text" type="submit" value="Καταχώρηση"  onclick="save&#40;&#41;" >
Enoeite oti exei feiaksei thn diadikasia se php gia update h post...

Άβαταρ μέλους
delmoras
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: 08 Μαρ 2004 00:08

boithia me onclick!!!

Δημοσίευση από delmoras » 27 Μάιος 2006 20:19

thnx man to checkaro tora!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες