CONTACT ASP & FLASH

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
leonidas1

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από leonidas1 » 30 Μάιος 2006 13:06

kalispera se olous katarxas ..eimai kainourgio melos kai tha ithela tin voitheia sas..thelo na ftiakso mia contact form se flash pou na exei combobox me oles tis countrys kai kapoia pedia opos onoma,tilefono,tk,eponimo,kai kapoia alla..to thema einai oti ola afta thelo na pigainoune se mia asp selida pou ksero pos ginetai ,,alla den ksero pos mporo na ftiakso ena combobox kai ti metavliti prepei na tou doso giati mexri stigmis kapoia test pou exo kanei doulevoune ta pedia afou tous doso tin idia metavliti me aftes pou exei i asp...ipopsin oti i asp selida pou exo exei kai mia leitourgia pou to mail pou tha valei o xristis to kataxorei se kapoia database...episis thelo ns exei kai tin legomeni leitourgia check fields na elxei ta pedia diladi an einai sosta afta pou grafei o xristis..kserei kapoios na me voithisei thanks...

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από Knorcedger » 30 Μάιος 2006 16:51

Για "γεμίσεις" το comboBox

Κώδικας: Επιλογή όλων

for &#40;var i = 0; i<myfolders.length; i++&#41; &#123;
		folders.addItem&#40;myfolders&#91;i&#93;, i&#41;;
&#125;
όπου folders το instant name του comboBox και myfolders, ένας πινακας που περιεχει τα δεδομένα.

Για να ελέγχεις το αν επελεξε κάτι στο comboBox

Κώδικας: Επιλογή όλων

var folderListener&#58;Object = new Object&#40;&#41;;
folderListener.change = function&#40;event_obj&#58;Object&#41; &#123;
	trace&#40;folders.selectedIndex&#41;
&#125;;
folders.addEventListener&#40;"change", folderListener&#41;;
Εκτυπώνει τον αυξωντα αριθμό του στοιχειου που επιλεχθηκε.

Δες τα παραπάνω, και αν έχεις άλλες απορίες, πές μας.
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

leonidas1

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από leonidas1 » 30 Μάιος 2006 23:07

se efxaristo para poli alla den eimai toso advanced gia na ksero se poio keyframe tha valo ton kodika...na to kano stin ekdosi 8 giati aego afto xrisimopoio...kai exei idi etoimo kombobox ego thelo ena istance name na doso se ena text filed gia na pigainei stin asp..mporeis se parakalo poli na mou to eksigiseis ligo...thanks

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από Knorcedger » 31 Μάιος 2006 01:40

Νομίζω ότι έχουμε μπερδευτει λίγο. Τι εννοείς όταν λες comboBox?

Και εξηγησε μου ακριβως, τι θελεις να φτιάξεις
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

leonidas1

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από leonidas1 » 31 Μάιος 2006 01:46

Enoow Drop down menu me list countries san tis aples formes html

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από Knorcedger » 31 Μάιος 2006 02:46

Ωραια, αυτο καταλαβα και εγω. Αυτα που είπα παραπάνω, αφορουν το comboBox component που υπάρχει μέσα στα components του flash 8.

Βάλε ένα comboBox στο Stage, και στο πρωτο frame του κεντρικου timeline βάλε τον κώδικα που σου έδωσα
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

leonidas1

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από leonidas1 » 31 Μάιος 2006 02:57

nai evala to sto proto frame to proto script to deftero pou paei?
kai pou tha peraso ego tis xores ??
kai to Var pou tha to valo gia na to dei i asp??
sorry pou se taleporo alla den poli ksero
an thes steile mou sto leom@otenet.gr

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από Knorcedger » 31 Μάιος 2006 03:13

Λοιπόν, με το πρώτο script, περνας της χώρες στο comboBox, απλά φτιάξε έναν πίνακα με όνομα myfolders και βάλε σαν στοιχεια του, τις χώρες.

Το δευτερο script μπαινει ακριβως κάτω από το πρωτο, και εκτυπωνει τον αυξοντα αριθμο της χωρας που θα επιλεξεις.

Κάνε αυτα, και βλέπουμε
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

leonidas1

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από leonidas1 » 31 Μάιος 2006 11:23

Tha protimousa na ftiakseis ena print screen..giati pinaka den ksero na ftiaxno..me sixoreis alla eimai ligo asxetos ..einai poli advanced afta gia mena...thanks

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από Knorcedger » 31 Μάιος 2006 13:31

http://rapidshare.de/files/21836831/combo.zip.html

Δες το παραπάνω παραδειγμα. Στη συνέχεια, πρέπει να περάσεις τις μεταβλητές στην asp. Ξέρεις να το κάνεις αυτό;
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

leonidas1

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από leonidas1 » 31 Μάιος 2006 15:46

Katarxas se efxaristo para poli....
H ASP selida pou exo exei idi kapoies metavlites pou an px eftiaxna ena input text kai tou edina mia metavliti "name" akrivos tin idia exei kai i asp mou gia tin sigekrimeni periptosi exei etoimo idi ena pedio me onoma "country" .Tora ego pou tha doso afto to Var sto flash
giati afto einai movie clip kai oxi text field....

thes na sou steilo tin asp??

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από Knorcedger » 31 Μάιος 2006 16:01

Φίλε μου, καταρχας, asp, δεν έχω ιδεα (ουτε καν έχω δει ποτε κωδικα αρχειου asp).

Επιλέον, αυτα που θες να φτιάξεις θέλουν πολυ δουλεια. Νομίζω πως θα ήταν καλυτερα να ρίξεις μια ματιά πρώτα σε αυτό το tutorial ώστε να καταλαβεις τι γίνεται, σε ότι αφορα το flash κομματι, 99% ειναι ίδιο, άσχετα με την php/asp
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

leonidas1

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από leonidas1 » 02 Ιουν 2006 11:43

File moy me voithises para poli kai se efxaristo..katalava pou prostheteis tis xores....to mono pou thelo na mou peis einai se afto to fla pou katevasa pou dino to instance name--var mesa sto kodika giati prepei na einai idio kai stin asp selida.??paradeigma emena exei kapoia pedia i asp ..opos "country" ," name" klp..se ola afta ego dino sta texfields ena var pou einai to idio onoma kai sta var tis asp.pou tha doso ego afto to onoma mesa sto combobox? giati afto den einai "input text" na valo var..einai movie clip..thanks

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

CONTACT ASP & FLASH

Δημοσίευση από Knorcedger » 02 Ιουν 2006 14:48

Δεν χρειάζεαι να δωσεις καποιο var στο movie clip. Υποθετω πως στελνεις τα δεδομένα με καποιο loadvars. Εκει, απλα πρέπει αν βάλεις και την τιμή του comboBox
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης