Visual basic 6 με flash interface

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
v_pasch
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: 03 Ιουν 2006 14:51
Επικοινωνία:

Visual basic 6 με flash interface

Δημοσίευση από v_pasch » 03 Ιουν 2006 20:13

Πως μπορω να κανω ενα προγραμμα στη Visual basic 6 με flash interface ωστε να ειναι πιο ωραιο?
ευχαριστω

Megistos
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: 14 Ιουν 2005 15:38

Visual basic 6 με flash interface

Δημοσίευση από Megistos » 04 Ιουν 2006 15:43

:o

Αν θες να κάνεις κάτι όμορφο, το κάνεις flash ή director ή κάτι άλλο.
Αν θες να κάνεις εφαρμογή συμβιβάζεσαι με τα εργαλεία που σου παρέχει η κάθε γλώσσα!

Μπορείς να ρίξεις ένα flash σε VB και να κάνεις catch κάποια πραγματάκια αλλά αν εννοείς όλο το interface να είναι flash... κάν'το σε flash!
The Flame Still Burns

Άβαταρ μέλους
dva_dev
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 16 Σεπ 2005 01:32
Επικοινωνία:

Visual basic 6 με flash interface

Δημοσίευση από dva_dev » 04 Ιουν 2006 17:10

Αυτό που ζητάς δέν είναι ότι καλύτερο από πλευράς λειτουργικότητας ή standards.
Αν επιμένεις πάντως, σίγουρα θα πρέπει να παίξεις πολύ με την fscommand (του flash) και να πιάνεις τα αντίστοιχα events στην VB.
Επίσης θα χρειαστεί ο η/υ που θα τρέχει η εφαρμογή να έχει εγκατεστημένο το flash activeX control (δεν έχεις δικαίωμα να το εγκαταστήσεις εσύ αλλά θα πρέπει να ζητήσεις από τον χρήστη να το κατεβάσει από το site της macromedia).
Ενα πολύ απλό demo μπορείς να δείς στο zip. Πιάνει μόνο ένα event (το quit) και ρωτάει η vb αν θα τερματιστεί το πρόγραμμα ή όχι.
Συνημμένα
VBFlash.zip
(17.7 KiB) Μεταφορτώθηκε 223 φορές

Άβαταρ μέλους
veriotis
Graphics Moderator
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: 22 Δεκ 2003 21:30
Τοποθεσία: Βέροια
Επικοινωνία:

Visual basic 6 με flash interface

Δημοσίευση από veriotis » 04 Ιουν 2006 22:09


Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης