Πρόβλημα με Menu που φορτώνει απο ένα xml αρχείο

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
theoos
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 10 Ιουν 2006 22:24

Πρόβλημα με Menu που φορτώνει απο ένα xml αρχείο

Δημοσίευση από theoos » 10 Ιουν 2006 22:39

Έχω φτιάξει ένα menu που παίρνει τους τίτλους αυτόματα απο ένα xml αρχείο ...
Όλα καλά μέχρι όταν έκανα τους τίτλους στα ελληνικά... Όταν έχει ελληνικά στο μενου δεν δείχνει τίποτα.
το encoding του xml είναι utf8...

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Menu που φορτώνει απο ένα xml αρχείο

Δημοσίευση από Knorcedger » 11 Ιουν 2006 00:52

Φίλε μου, εγω γενικά στα αρχεία xml, δεν βάζω καθόλου encoding, και παίζουν κανονικά..
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με Menu που φορτώνει απο ένα xml αρχείο

Δημοσίευση από cpulse » 11 Ιουν 2006 12:04

Το έκανες save σαν UTF-8; Άνοιξε το με το notepad και κάνε "Save as ..." και από τις κάτω επιλογές στο "Encoding" βάλε UTF-8 .. όχι ANSI.

theoos
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 10 Ιουν 2006 22:24

Πρόβλημα με Menu που φορτώνει απο ένα xml αρχείο

Δημοσίευση από theoos » 13 Ιουν 2006 00:27

Ευχαριστω παιδια τελικα το βρηκα αφου μου εσπασε τα νευρα ...
αυτα τα ηξερα γιατι γενικα μεχρι τωρα εχω παιδευτει αρκετα με τα encoding
τελικα ηταν οτι ειχα παρει το .fla απο το internet , και εφτιαξα τα buttons και τα movie clip απο την αρχη και δουλεψε !!!!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες