C++ and folders

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
v_pasch
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: 03 Ιουν 2006 14:51
Επικοινωνία:

C++ and folders

Δημοσίευση από v_pasch » 06 Ιούλ 2006 18:26

πως μπορω να μπω σε εναν φακελο (πχ. temp) και να σβησω όλα τα αρχεια απο αυτόν? μηπως χρειαζεται να εκτελέστει καποια εντολη απο το dos?

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

C++ and folders

Δημοσίευση από soteres2002 » 07 Ιούλ 2006 02:49

an kai den lerono ta xeria mou me tin C++ nomizo pos opos kai stin C boreis na xrisimopoiiseis to header dirent.h kai meta na kaneis unlink kathe arxeio apo to fakelo. psakse ligo sto forum gia "dirent" kai tha breis ena post pou an thimamai kala eixa apantisei, aforouse problima gia epilisi se C, alla fantazomai pos i epikefalida exei ports kai gia tin C++.

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης