OnLoad PopUp Window

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

OnLoad PopUp Window

Δημοσίευση από EneMe » 05 Ιαν 2003 12:56

Ποιός είναι ο κώδικας για νακάνω ένα OnLoad PopUp καθορίζοντας τα πάντα: διαστάσεις, bars, menu, κλπ;

Έχω κάνει ένα σωρό πειραματισμούς και αυτό που έχω βγάλει είναι σίγουρα λάθος! Αλλαγή στην αλλαγή τα έκανα μπάχαλο!

Άβαταρ μέλους
hellas
Δημοσιεύσεις: 372
Εγγραφή: 15 Αύγ 2001 03:00
Τοποθεσία: Athens, Greece

OnLoad PopUp Window

Δημοσίευση από hellas » 05 Ιαν 2003 14:58

Ego exo afton kodika, an sou kanei:
<script language="JavaScript">

<!--
function openBrWindow(theURL,winName,features) {
window.open(theURL,winName,features);
}
//-->

</script>
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" onLoad="openBrWindow('to-diko-sou.html','','width=300,height=300')">

An den sou kanei, isos afto na einai afto pou gyreveis
http://www.js-examples.com/example/?ex=896

To vrika se afti tin selida pou einai gemati me popups.
http://www.js-examples.com/search/?op=2&q=24

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

OnLoad PopUp Window

Δημοσίευση από EneMe » 05 Ιαν 2003 16:18

hellas έγραψε: <script language="JavaScript">

<!--
function openBrWindow(theURL,winName,features) {
window.open(theURL,winName,features);
}
//-->

</script>
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" onLoad="openBrWindow('to-diko-sou.html','','width=300,height=300')">
Πώς όμως θα δηλώσω πχ scroll-bars=0 ;;
hellas έγραψε: An den sou kanei, isos afto na einai afto pou gyreveis
http://www.js-examples.com/example/?ex=896
Aυτό είναι για OnUnLoad!
hellas έγραψε: To vrika se afti tin selida pou einai gemati me popups.
http://www.js-examples.com/search/?op=2&q=24
Έψαξα κάπως βιαστικά με search αλλά δεν βρήκα αυτό που ψάχνω!

Θα ξαναψάξω, όμως αν κατάλαβες τι ψάχνω -κυρίως με την παρατήρησή μου στον δικό σου κώδικα- βοήθησέ με!!!

Ευχαριστώ!!!

Άβαταρ μέλους
hellas
Δημοσιεύσεις: 372
Εγγραφή: 15 Αύγ 2001 03:00
Τοποθεσία: Athens, Greece

OnLoad PopUp Window

Δημοσίευση από hellas » 06 Ιαν 2003 02:09

EneMe έγραψε:Πώς όμως θα δηλώσω πχ scroll-bars=0 ;;
To na prostheteis entoles einai poli aplo. Tis perissoteres fores i logiki einai afti pou fernei to apotelesma. As poume den theleis scrollbar? Grapse scrollbar=no. Mporei na min vreis amesos to apotelesma alla an ksereis tin idea, afto tha se voithisei poli apo mena se genikes grammes.

Opos tha paratiriseis apla prosthesa ta sxetika (scrollbar, location kai loipa) pou mporeis na ta allakseis:
<script language="JavaScript">

<!--
function openBrWindow(theURL,winName,features) {
window.open(theURL,winName,features);
}
//-->

</script>
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" onLoad="openBrWindow('to-diko-sou.html','','width=500,height=300,toolbar=yes,location=yes,directories=yes,status=yes,menubar=no,scrollbars=auto,resizeable=no')">


Ypopsin oti mporeis na prostheseis kai ta: left=100,right=100,top=100 gia na valeis to window na anoigei se ena orismeno simeio


Happy now? :wink:

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

OnLoad PopUp Window

Δημοσίευση από EneMe » 06 Ιαν 2003 16:28

hellas έγραψε:Happy now? :wink:
Tρισευτυχισμένος!!! :P
Ευχαριστώ!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες