load.Movie + Preloading...

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
SurferRosa
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2006 13:26

load.Movie + Preloading...

Δημοσίευση από SurferRosa » 19 Ιούλ 2006 14:04

Kalhmera! 3erei kaneis pws mporw na fortwsw mia seira apo SWF dynamika kai na ta kanw na emfanizontai mono otan exoun fortwsei ola?

for (i=0; i<MySwf.length; i++) {
duplicateMovieClip(Container, "MyClip"+i, i);
MySwfClip=eval("MyClip"+i);
loadMovie(MySwf,MySwfClip);
}

kai twra prepei na ginei elegxos ean exoun fortwsei ola kai mono tote na emfanizontai...

Thanks!

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

load.Movie + Preloading...

Δημοσίευση από Knorcedger » 19 Ιούλ 2006 22:58

Κώδικας: Επιλογή όλων

m=0
onEnterFrame = function&#40;&#41; &#123;
	loaded = MySwf&#91;i&#93;.getBytesLoaded&#40;&#41;;
//όταν φορτωσει το προηγουμενο, πηγαινε να φορτωσεις το επομενο
	if &#40;loaded == total&#41; &#123;
      m++
      next&#40;m&#41;
	&#125;
&#125;;
function next&#40;i&#41;&#123;
//αν το προηουμενο δεν ηταν το τελευταιο που έπρεπε να φορτώσει, φορτωσε το επομενο
   if&#40;m!=MySwf.length-1&#41;&#123;
      duplicateMovieClip&#40;Container, "MyClip"+i, i&#41;;
      MySwfClip=eval&#40;"MyClip"+i&#41;;
      loadMovie&#40;MySwf&#91;i&#93;,MySwfClip&#41;;
      MySwf&#91;i&#93;._visible = false
      total = MySwf&#91;i&#93;.getBytesTotal&#40;&#41;;
//αλλιως, κάνε όταν τα αρχεια visible
   &#125;else&#123;
      for &#40;i=0; i<MySwf.length; i++&#41; &#123; 
         MySwf&#91;i&#93;._visible = true
     &#125;
&#125;
Ο κώδικας δεν ειναι δοκιμασμενος καθως δεν εχω όλα αυτα τα αρχεια για να τα φορτώσω, και να το τρεξω. Όλο και καποιο λαθακι θα εχει, αλλα νομιζω πως το έπιασες το σκεπτικο. Αν εχεις καμια απορια, εδω θα ειμαι (μέχρι την παρασκευη)
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

SurferRosa
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2006 13:26

load.Movie + Preloading...

Δημοσίευση από SurferRosa » 20 Ιούλ 2006 14:43

Thanks Knorcedger gia th boh8eia!

To dokimazw twra...
Exw ena problhmataki.. Otan kanw trace(MySwf.getBytesTotal()); bgazei undefined.
O kwdikas pou esteila xtes exei alla3ei ligaki. Ta movieclip pou kanw duplicate einai pes
50 enw ta SWF einai 5. Alla auto pou endiaferei ousiastika einai na exoun fortw8ei ta 5 SWF. Otan to testarw topika (xwris preloading) paizei swsta.. To problhma einai sto internet. Brhka to method MovieClipLoader.loadClip() pou ap'oti katalaba mporeis na
to xrhsimopoihseis anti tou loadMovie. 3ereis tipota gi auto? Genikws emai ligo asxeth
apo flash kai programmatismous kai paideuomai.......

Thanks again!

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

load.Movie + Preloading...

Δημοσίευση από Knorcedger » 20 Ιούλ 2006 23:16

Δεν το ειπα ότι θα έχω λάθη....

Ξαναδοκίμασε το παρακάτω, αν και πάλι παιζει να έχει λαθη. Δυστυχως, αν εχει λαθη, θα πρέπει αν το παλεψεις μονη σου, καθως εγω φευγω αυριο, και γυρναω σε 1 μηνα σχεδον. Καλες μας διακοπες

Κώδικας: Επιλογή όλων

m=0
onEnterFrame = function&#40;&#41; &#123;
   loaded = MySwf&#91;m&#93;.getBytesLoaded&#40;&#41;;
//όταν φορτωσει το προηγουμενο, πηγαινε να φορτωσεις το επομενο
   if &#40;loaded == total&#41; &#123;
      m++
      next&#40;m&#41;
   &#125;
&#125;;
function next&#40;i&#41;&#123;
//αν το προηουμενο δεν ηταν το τελευταιο που έπρεπε να φορτώσει, φορτωσε το επομενο
   if&#40;i!=MySwf.length-1&#41;&#123;
      duplicateMovieClip&#40;Container, "MyClip"+i, i&#41;;
      MySwfClip=eval&#40;"MyClip"+i&#41;;
      loadMovie&#40;MySwf&#91;i&#93;,MySwfClip&#41;;
      MySwf&#91;i&#93;._visible = false
      total = MySwf&#91;i&#93;.getBytesTotal&#40;&#41;;
//αλλιως, κάνε όταν τα αρχεια visible
   &#125;else&#123;
      for &#40;i=0; i<MySwf.length; i++&#41; &#123;
         MySwf&#91;i&#93;._visible = true
     &#125;
&#125;
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

SurferRosa
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2006 13:26

load.Movie + Preloading...

Δημοσίευση από SurferRosa » 21 Ιούλ 2006 19:06

Thanks kai pali Knorcedger!
Kales diakopeeeeees!!!!

ALR
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1712
Εγγραφή: 09 Απρ 2005 17:30

load.Movie + Preloading...

Δημοσίευση από ALR » 30 Ιούλ 2006 00:51

Καλησπέρα σας.

Έχω δημιουργήσει 1 flash movie με το swishMax και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να φορτώνει μετά που φορτώσουν τα γραφικά και το κείμενο της σελίδας.

Από actionScript δεν γνωρίζω πολλά παρά μόνο τα βασικά, οπότε μου είναι δύσκολο να σκεφτώ μόνος μου μια λογική συνθήκη που κάνει κάτι τέτοιο.

Μπορείτε να βοηθήσετε ;
Ευχαριστώ πολύ.
Γίνονται πραγματάκια

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης