restart

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
akoylini
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2005 21:44

restart

Δημοσίευση από akoylini » 22 Ιούλ 2006 16:44

παιδιά καλησπέρα σε όλους.
έχουμε και λέμε λοιπόν,το pc μου κάνει restart "ξανικα" από μονο του χωρίς κανένα error ,αυτό μπορεί να γίνει όταν το pc είναι ανοικτό για 10 λεπτά,η και μετά από μιση ώρα,μια ώρα.
τι μπορεί να φταίει?

Άβαταρ μέλους
TRoMoS
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 30 Ιουν 2006 13:19
Τοποθεσία: Απο δώ και πάνω

restart

Δημοσίευση από TRoMoS » 22 Ιούλ 2006 17:13

akoylini έγραψε:τι μπορεί να φταίει?
πολλά :D
καταρχήν η ζέστη του καλοκαιριού βοηθάει πολύ για τέτοια φαινόμενα, τα τροφοδοτικά και οι CPU δεν αντέχουν...
αν δεν είχες το πρόβλημα παλιότερα πολύ πιθανό να είναι από την ζέστη.
κλείσ'το και άστο εκτός λειτουργίας κανα 15λεπτο.
Μπορεί επίσης να είναι πολλά άλλα , π.χ. χαλασμένο τροφοδοτικό,μνήμη,κάρτα γραφικών, μπλά μπλά μπλά.

είπες ότι δεν σου βγάζει error, κανέναν ήχο σου κάνει ?
αν όχι τότε μάλλον από ζέστη είναι .
Εικόνα

akoylini
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2005 21:44

restart

Δημοσίευση από akoylini » 22 Ιούλ 2006 17:24

κανενας ηχος,τωρα για ζεστη δεν νομιζω γιατι το κουτι εχει 7 ανεμηστηρες,+ ενα που εχω βαλει καλο στον επεξεργαστη,τελος να πω οτι το τροφοδοτικο ειναι της enermax silent 485w.

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

restart

Δημοσίευση από deninho » 22 Ιούλ 2006 17:30

Πες τι υποσυστήματα έχεις μέσα, και προσπάθησε να θυμηθείς πότε άρχισε να στα κάνει αυτά τα κόλπα (αν είχες αλλάξει κάτι πριν κλπ)

akoylini
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2005 21:44

restart

Δημοσίευση από akoylini » 22 Ιούλ 2006 17:53

ειχα μεσα 4 σκληρους αλλα εβγαλα τους 3 μηπως ,εφταιγε κατι απο εκει μερια,μετα αλλαξα και τον σκληρο του λειτουργικου μηπως εφταιγε κατι εκει αλλα παλι τα ιδια,το συστημα ειναι
p4 3.0 g
motherboard asus p4p 800
ram 1giga kingston
trofodotiko enermax 485w kainoyrgio 2 mhnwn

akoylini
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2005 21:44

restart

Δημοσίευση από akoylini » 22 Ιούλ 2006 17:54

επισεις οτι τωρα δεν παει καθολου σε windows το pc,κανει συνεχεια restart.

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

restart

Δημοσίευση από deninho » 22 Ιούλ 2006 18:12

δοκίμασε να κάνεις clear cmos. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματια στο manual της μητρικής. Επίσης δεν μας είπες αν είχες πειράξει/αλλάξει κάτι πριν να σου αρχίσουν τα προβλήματα

akoylini
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2005 21:44

restart

Δημοσίευση από akoylini » 22 Ιούλ 2006 18:36

loipon exoume kai leme ta nea exoun:
1.den einai 8ema mnhmhs giati ebgaza 1 zeygarh ram ka8e fora kai to restart synexizotane.
2.den einai 8ema sklhrou efoson allaksa sklhro kai to restart synexizotane.
3.den einai 8ema trofodotikou afou ebala ena palio kai pali to problhma synexistike.

ara?????

akoylini
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2005 21:44

restart

Δημοσίευση από akoylini » 22 Ιούλ 2006 18:37

ειχα αλλαξει τροφοδοτικο αλλα μετα τα παραπανω δεν τηθετε θεμα.

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

restart

Δημοσίευση από deninho » 22 Ιούλ 2006 18:59

πέρασε ένα memtest τις μνήμες σου. Δεν αποκλείεται να χάλασαν και τα δύο dimm από εδώ το κατεβάζεις.

ΥΓ Κάπου ξαναδιάβασα για ελαττωματικά Kingston

Άβαταρ μέλους
kostas101
Δημοσιεύσεις: 293
Εγγραφή: 19 Ιουν 2006 09:51
Επικοινωνία:

restart

Δημοσίευση από kostas101 » 22 Ιούλ 2006 20:03

Μηπως ειναι ιος???Γιατι και μενα μου 'χει τυχει με ιο παρομοιο προβλημα.

akoylini
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2005 21:44

restart

Δημοσίευση από akoylini » 22 Ιούλ 2006 20:41

kostas101 έγραψε:Μηπως ειναι ιος???Γιατι και μενα μου 'χει τυχει με ιο παρομοιο προβλημα.
oxi den einai giati kai meta apo format pali to idio kanei,an fysika katafero kai meinei tosh ora anoiktos kai katafero format kai egatastash ennoeite.

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

restart

Δημοσίευση από deninho » 22 Ιούλ 2006 21:20

μνήμες-επεξεργαστής-mobo. Εκεί είναι το πρόβλημα. Για να βρούμε ποιο υποσύστημα συγκεκριμένα, ξεκίνα με το memtest.

akoylini
Δημοσιεύσεις: 44
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2005 21:44

restart

Δημοσίευση από akoylini » 22 Ιούλ 2006 22:29

memtest den ginete me tipota,kanei restart to pc

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

restart

Δημοσίευση από deninho » 23 Ιούλ 2006 00:55

το δοκίμασες;

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες