προβλημα με geocities

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Cha||eNgE
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005 21:30

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από Cha||eNgE » 23 Ιούλ 2006 23:20

εχω κανει εγκατασταση το java αλλα δεν μπορω να φτιαξω site απο το geocities
μου βγενει ενα παραθυρακι και μου λεει..."If PageBuilder does not start automatically, please click here." περιμενω αλλα τιποτα,παταω click here παλι τιποτα
εχει κανεις ιδεα τι χρειαζομε?

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από id12586 » 23 Ιούλ 2006 23:22

Κάποιο popup blocker το "κόβει"..

Απενεργοποίησε την προστασία απο popups ή να δέχεται απο αυτό το site και δοκίμασε πάλι :wink:
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Cha||eNgE
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005 21:30

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από Cha||eNgE » 23 Ιούλ 2006 23:24

τι ενοεις man,που πρεπει να παω?

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από id12586 » 23 Ιούλ 2006 23:28

Ποιόν browser χρησιμοποιείς?
Firefox, Internet Explorer, Opera??
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Cha||eNgE
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005 21:30

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από Cha||eNgE » 23 Ιούλ 2006 23:31

Internet Explorer και opera,αν ειναι ευκολο πες μου και για τα δυο

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από id12586 » 23 Ιούλ 2006 23:35

Επειδή δεν χρησιμοποιώ κανέναν απο τους 2, και επειδή βιάζεσαι για την λύση:

Πήγαινε στο Help ή πάτα F1, στον εκάστoτε browser, και κάνε αναζήτηση για popup ή pop-up :wink:
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Cha||eNgE
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005 21:30

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από Cha||eNgE » 23 Ιούλ 2006 23:37

ειμαι και γκαντεμης :D
ευχαριστω πολυ man

Cha||eNgE
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005 21:30

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από Cha||eNgE » 23 Ιούλ 2006 23:51

δεν βγαζω ακρη,ασε μην πειραξω τιποτα αλλο και εχω προβλημα
δηλαδη ξερεις απο Firefox?
για πες μου για αυτο

id12586
στις καρδιές μας
Δημοσιεύσεις: 8387
Εγγραφή: 23 Ιουν 2003 23:28
Τοποθεσία: Far away
Επικοινωνία:

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από id12586 » 23 Ιούλ 2006 23:54

O FF όταν κόβει ένα popup σου πετάει ένα κίτρινο πλαίσιο πάνω. Έχει εκεί ένα κουμπί που λέει options. Απο εκεί μποιρείς να επιλέξεις Allow this site....

Αλλιώς στην μπάρα κάτω δεξια, πετάει ένα εικονίδιο με ένα κόκκινο θαυμαστικό. Κάνε δεξί κλικ πάνω του...

Αυτά
Chris at your Services
ΕικόναSacame de Aqui

Cha||eNgE
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005 21:30

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από Cha||eNgE » 24 Ιούλ 2006 00:03

δεν μου βγαζει τιποτα απο αυτα που ειπες :(

Άβαταρ μέλους
supernet
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 877
Εγγραφή: 22 Μαρ 2001 01:00
Τοποθεσία: Thessaloniki

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από supernet » 24 Ιούλ 2006 01:16

Ξανά κάνε εγκατάσταση

Cha||eNgE
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005 21:30

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από Cha||eNgE » 24 Ιούλ 2006 12:39

παλι το ιδιο κανει
υμαρτον,3 explorer και δεν μπορω να μπω στο geocities...ολα σε εμενα δηλαδη

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27622
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από cordis » 24 Ιούλ 2006 12:53

έχεις βάλει την μπάρα του google;
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Cha||eNgE
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005 21:30

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από Cha||eNgE » 24 Ιούλ 2006 12:58

στον Internet Explorer,δεν το εχω,στον Opera και στον Firefox το εχω

Cha||eNgE
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005 21:30

προβλημα με geocities

Δημοσίευση από Cha||eNgE » 24 Ιούλ 2006 15:37

τελικα ηταν το firewall
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες