Προβλημα vbnet+access2003+crystal reports XI +update

Συζητήσεις για τις γλώσσες του dot Net και για του Visual Studio της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
deadbpz
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 18 Μάιος 2005 17:15

Προβλημα vbnet+access2003+crystal reports XI +update

Δημοσίευση από deadbpz » 01 Αύγ 2006 01:03

Καλησπέρα σας.
Φτιάχνω ένα πρόγραμμα σε vb2005 και για τα reports χρησιμοποιώ το crystal reports XI.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχεις ώς εξής :

Ενώ η ενημέρωση στην βάση γίνεται κανονικά με OLEDB Connection (η βάση μου είναι σε MS Access 2003) όταν θέλω να κάνω κάποια εκτύπωση τα reports δεν εμφανίζουν τα νέα δεδομένα.

Ποιο συγκεκριμένα τα δεδομένα που εμφανίζει το report είναι αυτά που υπήρχαν μέχρι την στιγμή που δημιούργησα το report. Από εκεί και μετά ότι δεδομένα μπήκαν στην βάση, δεν εμφανίζονται στο report.

To path το έχω ελέγξει και βλέπει στην σωστή βάση.

Εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να παίζει;

Σας ευχαριστώ πολύ.
Με εκτίμηση,

Ειρήνη

Megistos
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: 14 Ιουν 2005 15:38

Προβλημα vbnet+access2003+crystal reports XI +update

Δημοσίευση από Megistos » 01 Αύγ 2006 13:20

Αν και έχω να δουλέψω CR 6-7 χρόνια φαντάζομαι μερικά πραγματάκια.

1) Δουλεύεις με dataset; Η βάση έχει ενημερωθεί με τις αλλαγές (commit); To report δένει στο dataset ή στην βάση; Ψάξε λίγο αυτά.

2) Μήπως κρατάει τα data του report σε cache; Δεν έχει κάτι σε update method το report;

Λίγος κώδικας φαντάζομαι θα βοηθούσε παραπάνω.
The Flame Still Burns

Απάντηση

Επιστροφή στο “dot Net και Visual Studio”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες