Κείμενο σε εικόνες

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
freds
Δημοσιεύσεις: 320
Εγγραφή: 24 Φεβ 2005 16:11

Κείμενο σε εικόνες

Δημοσίευση από freds » 08 Αύγ 2006 12:02

Καλημέρα,

Θέλω να βάλω σε ένα site 700 εικόνες. Σε αυτές τις εικόνες θέλω να έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο. Σαν κείμενο θέλω να έχει την ονομασία δύο sites. Δηλ. www.site1.gr kai www.site2.gr. Κάτι τέτοιο.

Τώρα γιατί σας τα λέω όλα αυτά. Έχω ένα script σε κάποια γλώσσα, νομίζω σε DELPHI ή ΑSP δεν ξέρω, και είναι το παρακάτω, που νομίζω ότι κάνει την δουλειά αυτή αυτόματα.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο σε PHP, και πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Το script που έχω είναι το παρακάτω.

Κώδικας: Επιλογή όλων

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
  Bmp: TBitmap;
  Jpg: TJpegImage;
  writestr:string;
begin
  try
    Bmp := TBitmap.Create;
    Jpg := TjpegImage.Create;
    Jpg.LoadFromFile('G:\Foto_2.JPG');
    Bmp.Assign(Jpg);
    Bmp.Canvas.Brush.Style := bsClear;
    Bmp.Canvas.Font.Color := clYellow;
    writestr:='Hello World';//here your company name
    Bmp.Canvas.TextOut(10, 10, writestr);
     
    Jpg.Assign(Bmp);
    Jpg.SaveToFile('d:\img2.jpg');
  finally
    bmp.Free;
    jpg.Free;
  end;
end;
Ή αν μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο script.


Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες