Error sto query meta to submit

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Error sto query meta to submit

Δημοσίευση από Basilakis » 12 Αύγ 2006 13:03

Κώδικας: Επιλογή όλων

  <?
  //Photo album
  //Script created by Basilakis
//the host, name, and password for your mysql





$id = isset&#40;$_GET&#91;'id'&#93;&#41; ?intval&#40;$_GET&#91;'id'&#93;&#41;&#58;0;
$result = mysql_query&#40;"select * from polina_photo where id=$id"&#41;;

//the while loop
while&#40;$r=mysql_fetch_array&#40;$result&#41;&#41;
&#123;		
   //getting each variable from the table
   $id=$r&#91;"id"&#93;; 
   $sxolia=$r&#91;"solio"&#93;;
    $imagetitle=$r&#91;"imagetitle"&#93;;
   $image=$r&#91;"imageurl"&#93;;
?>
  <TABLE width=332 height="41" border=0 align="center" cellPadding=1 cellSpacing=1 bgcolor="#996633">
    <TBODY>
      <TR> 
        <TD width="258" height="39" align=left bgcolor="#FFFFFF"><div class="text"> 
            <img src="<?php echo $image; ?>"><BR>
            <?php echo $sxolia; ?> </div></TD>
      </TR>
    </TBODY>
  </TABLE>
  <form name="add_comment" action="#" method="post">
<div align="center">
      <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="2" width="321">
        <tr> 
          <td width="126" class="text"><font color="#CC0000"><strong>Σχόλιο&#58;</strong></font></td>
          <td><textarea name="comment" cols="25" rows="4" id="comment"><?php echo $sxolia; ?></textarea></td>
        </tr>
        <tr>
          <td height="23" class="text style1">Όνομα Φωτογραφίας </td>
          <td><textarea name="photoname" cols="25" rows="4" id="photoname"><?php echo $imagetitle; ?></textarea></td>
        </tr>
        <tr> 
          <td width="126"></td>
          <td><input name="submit" type="submit" value="Αποστολή"> <input type="reset" value="Καθαρισμός"></td>
        </tr>
      </table>
<br>
<?php &#125; ?>
<?php

//Comment script for photo album


if &#40;isset &#40;$_POST&#91;'submit'&#93;&#41;&#41;&#123; 

$query = "UPDATE polina_photo SET solio = '$comment' AND imagetitle = '$photoname' WHERE id = '$id'";


if &#40;@mysql_query&#40;$query&#41;&#41; &#123;
print 'Σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σας! <a href=index.php>εδώ</>'; 
&#125;else&#123;  
print " not submited " . mysql_error&#40;&#41; . " there was no query $query";
&#125; 
mysql_close&#40;&#41;;

&#125;
?></div>
</form>

O parapanw kwdikas exei ena lathos. Otan pataw to sumbit anti na m vgazei to keimeno p vazw mesa sto box m vgazei ena 0. Kserei kanenas gia poion logo;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Basilakis την 13 Αύγ 2006 02:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Error sto query meta to submit

Δημοσίευση από Banavas » 13 Αύγ 2006 00:37

Mάλλον γιατι το παρακάτω κομμάτι κώδικα έχει ορθογραφικό λάιθος στο
'σχόλιο' που είναι γραμμένο 'σολιο'

Κώδικας: Επιλογή όλων

$query = "UPDATE polina_photo SET solio = '$comment' AND imagetitle = '$photoname' WHERE id = '$id'";
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Error sto query meta to submit

Δημοσίευση από Basilakis » 13 Αύγ 2006 01:07

δεν είμαι κανένας βλάκας και το συγκεκριμένο πράγμα με προσβάλει. Λές να μην ξέρω πως έχω ονομάσει τα fields μέσα στην database; Όχι λοιπόν δεν είναι αυτό.

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Error sto query meta to submit

Δημοσίευση από Banavas » 13 Αύγ 2006 01:17

Και εμείς δεν είμαστε μάντες για να ξέρουμε πως έχεις ονομάσει το πεδίο στη βάση σου...

Αφού προσβάλεσε τόσο εύκολα λύσε το πρόβλημά σου μόνος σου.

Βye
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Error sto query meta to submit

Δημοσίευση από Basilakis » 13 Αύγ 2006 02:02

Βασικά το έλυσα... Thanks Banavas. Έχει πολλές φορές αποδίξει τον χαρακτήρα σ σε ερωτήσεις άλλων. Σε ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
iffor
Δημοσιεύσεις: 778
Εγγραφή: 14 Μάιος 2005 01:19
Τοποθεσία: Παράδεισος
Επικοινωνία:

Error sto query meta to submit

Δημοσίευση από iffor » 15 Αύγ 2006 01:15

Basilakisweb έγραψε:Βασικά το έλυσα... Thanks Banavas. Έχει πολλές φορές αποδίξει τον χαρακτήρα σ σε ερωτήσεις άλλων. Σε ευχαριστώ.
Δεν μας λες και εμάς πιο ήταν το λάθος?!?! :wink:
Και μια φιλική παρατήρηση!
Με τιποτα δεν σε πρόσβαλε ο Banavas, αναφερόμενος στο όνομα του field. Είναι ένα λάθος που θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας!!!
Και να σου πω την αλήθεια, πιστεύω εσύ τον πρόσβαλες τον άνθρωπο...
Sorry αν σε "προσβάλω" και εγώ με το σχόλιό μου! Over and out!
μια νέα αρχή ξεκίνησε...
ένας καινούριος δρόμος άνοιξε...
redpanda.gr

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης