Μπορώ να περάσω το domain στο header μέσα απο variable;

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Μπορώ να περάσω το domain στο header μέσα απο variable;

Δημοσίευση από Basilakis » 27 Αύγ 2006 18:22

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
  $_SESSION&#91;'logged_in'&#93; = 0;

  setcookie&#40;'login_cookie', "", time&#40;&#41; - 60, '/', '.phpbb4u.gr'&#41;;

  session_destroy&#40;&#41;;
  header&#40;"Location&#58; http&#58;//www.phpbb4u.gr"&#41;;
?>


Αυτός είναι ο κώδικας για να κάνει logout ο χρήστης σε ένα script που έφτιαξα. Θέλωντας να μπορώ να μοιράσω αυτό το script θέλω να περνάω μέσα απο στο location μία μεταβλητή για να μπορώ να την χρησιμοποιήσω. Δηλαδή μέσα στο config έχω το

Κώδικας: Επιλογή όλων

$domain= "yourdomain.com";

Μπορώ να το βάλω μέσα στο Location και μέσα στο setcookie;

Άβαταρ μέλους
chemmanouel
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 06 Μάιος 2006 17:15
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Μπορώ να περάσω το domain στο header μέσα απο variable;

Δημοσίευση από chemmanouel » 28 Αύγ 2006 01:36

Μπορεις πχ στο Location να βάλεις το εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

header&#40;"Location&#58; http&#58;//www.phpbb4u.gr?domain='yourdomain.com'"&#41;;


Και μετά στην σελίδα που κάνεις redirect να το παίρνεις σαν μεταβλητή

Κώδικας: Επιλογή όλων

$domain = $_REQUEST&#91;'domain'&#93;;

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Μπορώ να περάσω το domain στο header μέσα απο variable;

Δημοσίευση από Basilakis » 28 Αύγ 2006 01:49

Βασικά δεν το κατάλαβα... Αυτό είναι ένα logout.php... Μόλις κάποιος κάνει click πάνω του καθαρίζει τα cookies. To header μάλον θα το κάνει print να λέει αποσυνδεθήκατε.

Θέλω αυτό να μου πείτε πως θα γίνει

Κώδικας: Επιλογή όλων

setcookie&#40;'login_cookie', "", time&#40;&#41; - 60, '/', '.phpbb4u.gr'&#41;;
να πέρνει το domain απο μία μεταβλητή.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες