Anadyomeno "parathyro"

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από panosru » 23 Σεπ 2006 15:30

Sorry de mporo na doso to katalhlo onoma s' ayto, apla tha hthela na me bohthisei kapoios na katalabo pos ginete to efe pou ginete edo, pathste pano se kapoia eikona kai tha katalabete poio efe enoo :D

Eida to prototype tuo script.aculo.us alla den exei kati paromio alla sto view source tou iconaholic exoun to script.aculo.. :roll:

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από greekbytes » 23 Σεπ 2006 16:37

http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/
http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/

Το πρώτο είναι αυτό το script και το δεύτερο είναι το παλιό ;)

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από panosru » 23 Σεπ 2006 19:32

THAAAANKS! :D

Άβαταρ μέλους
iffor
Δημοσιεύσεις: 778
Εγγραφή: 14 Μάιος 2005 01:19
Τοποθεσία: Παράδεισος
Επικοινωνία:

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από iffor » 24 Σεπ 2006 00:28

Είναι πολύ της μόδας τελευταία!!! Μα πάρα πολύ!!!
Και μεγάλα OpenSource CMS θα το εντάξουν στον core κωδικά τους!!!
Μπράβο στο παιδί που το έφτιαξε!!!
Ωραία ιδέα και τον έκανε πολύ γνωστό σε πολλούς κυκλούς!!!
Well done στις καλές ιδέες!!! :wink:
μια νέα αρχή ξεκίνησε...
ένας καινούριος δρόμος άνοιξε...
redpanda.gr

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από skeftomilos » 24 Σεπ 2006 12:27

Μάλλον είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει αυτό το εφέ. :):P

Βασίζεται στην Prototype, που κάνει extend το prototype του Object constructor, με αποτέλεσμα την αλλαγή της συμπεριφοράς του for ... in ... loop, που σπάει ένα σωρό άλλες js libraries.

Και θα έπρεπε να λέγεται Heavybox, με 20 κιλά bytes. :)
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από greekbytes » 24 Σεπ 2006 16:03

το πρώτο lightbox δε βασίζεται στην prototype, αλλά και πάλι παρουσιάζει κάποια προβλήματα όταν μαζί του χρησιμοποιήσεις κι άλλεσ libraries.. πιστεύω είναι καλύτερο και πιο γρήγορο πάντως

Άβαταρ μέλους
kostas101
Δημοσιεύσεις: 293
Εγγραφή: 19 Ιουν 2006 09:51
Επικοινωνία:

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από kostas101 » 24 Σεπ 2006 16:11

Πραγματικα εξαιρετικο εφε! :D

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από panosru » 03 Οκτ 2006 23:27

exo ena problhma, otan sthn selida mou exo kapoia flash elements paei apo kato tous..

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από skeftomilos » 04 Οκτ 2006 00:52

Ίσως λυθεί το πρόβλημα με <param name="wmode" value="transparent">.
What&#8217;s "WMODE"? Usually the Macromedia Flash Player writes directly to the screen &#8212; it completely owns a rectangle of pixels on the screen. Invoking the WMODE attribute, in browsers which support it, routes that rectangle from the Player to the browser, which can then composite it with its own elements, enabling DIV overlays, non-rectangular (masked) displays, etc.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από panosru » 04 Οκτ 2006 02:35

dystixos den lythike to problhma :(

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από skeftomilos » 04 Οκτ 2006 11:12

Ούτε σε Firefox ούτε σε IE;
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από panosru » 04 Οκτ 2006 12:08

oute :/

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από panosru » 04 Οκτ 2006 12:58

psaxnontas brhka ayto to link

pao na to dokimaso kai na po apotelesmata.

EDIT:
den egine tpt..

mhpos ftaiei pou grafo se XHTML Strict? :/

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από skeftomilos » 05 Οκτ 2006 02:14

Δε νομίζω να έχει σχέση. Μήπως παίζει τίποτε με τα z-index;
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

Anadyomeno "parathyro"

Δημοσίευση από panosru » 05 Οκτ 2006 14:00

koita, to lightbox exei z-index: 100 ebala olo to object tou flash se ena div me z-index: 0 kai pali tpt

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες