flash banner

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
GreekMan
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Οκτ 2006 14:09

flash banner

Δημοσίευση από GreekMan » 09 Οκτ 2006 01:07

Kalispera paidia

exo kani to proto mu flashaki ala exo ena provlima ... me IE to anigi kanonika eno me to firefox mu alazi ta pixels

to banner ine to kentriko pano click here

pos na to ftiakso? apo flash ime asxetos ala thelw na matho poly ! g'auto min gelasete me to flashaki my :)

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

flash banner

Δημοσίευση από chchrist » 09 Οκτ 2006 12:45

Κάποια λάθος ρύθμιση στα publish settings σου είναι. Βασικά αν δεις τον κώδικα δεν δηλώνεις width και height μέσα στο <embed>.

GreekMan
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Οκτ 2006 14:09

flash banner

Δημοσίευση από GreekMan » 09 Οκτ 2006 13:36

an enois na to diloso mesa sto Flash tote egw > :o ime ke poli asxetos me to flash

tora pou milame gia kodika pou na to kitakso file?

kai giati mesa ap to IE mu to dixni mia xara

Άβαταρ μέλους
gwgw
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 658
Εγγραφή: 05 Ιούλ 2005 12:44
Τοποθεσία: Στον κόσμο μου...

flash banner

Δημοσίευση από gwgw » 09 Οκτ 2006 15:06

Εννοεί στον κώδικα της σελίδας σου που αφορά το φλασάκι.
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shoc ... n=6,0,23,0" id=macromedia width="507" height="90" align="abscenter">
<param name=movie value="images/banner/logo.swf">
<param name=quality value=high>
<embed src="images/banner/logo.swf" quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/dow ... kwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="507" height="90" autostart="true" /><noembed><a href="redirect.php?banner_id=1&amp;sid=9c70881c07021529e2e0d01e0736d2e3" target="_blank">PrivetHost.com #1</a></noembed></object>
Τα width και height που είναι με bold δεν έχεις βάλει.
Όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Αν δεν πάνε καλά, δεν είναι το τέλος.

Εικόνα

GreekMan
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Οκτ 2006 14:09

flash banner

Δημοσίευση από GreekMan » 09 Οκτ 2006 15:37

ne gwgw auto exo vali width=507 ke height = 90

Άβαταρ μέλους
gwgw
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 658
Εγγραφή: 05 Ιούλ 2005 12:44
Τοποθεσία: Στον κόσμο μου...

flash banner

Δημοσίευση από gwgw » 09 Οκτ 2006 15:43

Ναι, αλλά δεν το έχεις βάλει και στο <embed>...width="507" height="90"...</embed>
Όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Αν δεν πάνε καλά, δεν είναι το τέλος.

Εικόνα

GreekMan
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Οκτ 2006 14:09

flash banner

Δημοσίευση από GreekMan » 09 Οκτ 2006 15:48

Gwgw na rotiso ..... pos na to valo ? i selida ine se phpbb2 board ...

Άβαταρ μέλους
Looky
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: 16 Σεπ 2006 22:48
Τοποθεσία: Hard Disk

flash banner

Δημοσίευση από Looky » 09 Οκτ 2006 16:20

Επεξεργάσου το header του portal και του φόρουμ πρώτα από όλα και βάλε το flash μέσα σε αυτό.

GreekMan
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 06 Οκτ 2006 14:09

flash banner

Δημοσίευση από GreekMan » 09 Οκτ 2006 16:28

Looky apo pou na epe3ergaso to header ?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες