Aytomath Epologh Ellhnikon Apo To Browser Se Php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
antonet
Δημοσιεύσεις: 122
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2000 01:00
Τοποθεσία: ATHENS

Aytomath Epologh Ellhnikon Apo To Browser Se Php

Δημοσίευση από antonet » 19 Ιαν 2003 16:30

EPEKSERGAZOME ENA GUEST BOOK SE PHP.POY YPOSTIRIZEI KAI ELLHNIKH GLOSA MESOY ENOS ARXEIOY POU 'TRABA' THN METAFRASH

TO PROBLHMA EINAI OTI GIA NA DEIS TOYS ELLHNIKOYS XARAKTHRES PRPEI META THN EMFANHSH THS SELIDAS NA EPILEKSEIS GREEK ENCONDING.
O KODIKAS STHN INDEX.PHP EXEI OS EKSHS:


$gb_user_lang = substr($HTTP_ACCEPT_LANGUAGE, 0, 2);
if (!$gb_user_lang) {$gb_user_lang = 'el';}

include('config.php');
if (!$gb_lang_installed) {$gb_langpath = 'lang/el.php';}
if (eregi($gb_user_lang, $gb_lang_installed)) {
@include('lang/' . $gb_user_lang . '.php');
} else {
@include($gb_langpath);
}

SE AYTO TO SHMEIO {$gb_user_lang = 'el';} TO el TO PROSTHESA EGO,AFOY HTAN en GIA AGGLIKH GLOSSA.
STO {$gb_langpath = 'lang/el.php';} BLEPOYME APO POY KALEI TO ALLO ARXEIO GIA METAFRASH.

POS MPORO NA PROSTHESO STHN INDEX KAPIO KODIKA NA EINAI TA ELLHNIKA DEFAULT OS AFTOMATH KODIKOPOIHSH KAI NA MH XREIAZETE NA TO EPILEGO APO TO BROWSER????

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Aytomath Epologh Ellhnikon Apo To Browser Se Php

Δημοσίευση από cordis » 19 Ιαν 2003 17:16

βάλε να κάνει echo στο header το

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-7">
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης