Ανακοινώθηκε η υπερπαραγωγή του «Οδυσσέα»

Σχολιάστε ή προτείνετε ταινίες που παίζονται στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση ή κυκλοφορούν σε video και DVD. Ή κάποιο έργο που είδατε στο θέατρο.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
penelope241
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 26 Οκτ 2006 10:52

Ανακοινώθηκε η υπερπαραγωγή του «Οδυσσέα»

Δημοσίευση από penelope241 » 26 Οκτ 2006 10:56

Η απόφαση για τη παραγωγή της θεματικής συνέχειας της επικής ταινίας της Warner Bros. «Τροία» με θέμα τη ζωή του «Οδυσσέα» μετά από εξαιρετικά κρίσιμες πολύμηνες διαπραγματεύσεις επιτέλους ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της Αγγλικής εταιρίας παραγωγής Unizarre International με την οποία έχει και υπογραφεί και σχετική συμφωνία από τον Ελληνοαυστραλό σεναριογράφο Σπύρο Καγκάδη.

Συγκεκριμένα στη λιτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδας της διεθνής κινηματογραφικής εταιρίας Unizarre International ανακοινώνεται:

« ‘Οδυσσέας’ - Μια συγκλονιστική επική ταινία βασισμένη στις περιπέτειες και τα ταξίδια του Οδυσσέα στα χρόνια που ακολούθησαν τους πολέμους για την κατάκτηση της Τροίας. Η υπόθεση της ταινίας είναι παρμένη από μια πρωτότυπη ιστορία του ξακουστού αρθρογράφου και σεναριογράφου Σπύρου Καγκάδη και υπόσχεται ότι θα αποτελέσει μια τεράστια παραγωγή τα γυρίσματα της οποίας προγραμματίζονται για το 2008. Το ενδιαφέρον τους για την κύρια αυτή παραγωγή της Unizarre έχουν εκδηλώσει μέχρι στιγμής κινηματογραφικές εταιρίες κολοσσοί όπως η Warner Bros στις ΗΠΑ.»

http://www.unizarre.com/page2.html

Πρέπει να σημειωθεί πως η παραγωγή της ταινίας του Σπύρου Καγκάδη που μετονομάστηκε πρόσφατα από «Οδύσσεια» σε «Οδυσσέας» ότι βρίσκεται ακόμα στο στάδιο σχεδιασμού της που σημαίνει για όλους τους ενδιαφερόμενους πως ρόλοι ηθοποιών, χορηγών, μελών παραγωγής, τόποι παραγωγής και υποψήφιων επενδυτών στα κέρδη της ταινίας ότι βρίσκονται ακόμα στο ελπιδοφόρο καθεστώς της διερεύνησης από τους Άγγλους παραγωγούς.

Ακόμα, ο Ελληνοαυστραλός σεναριογράφος της ταινίας Σπύρος Καγκάδης επιβεβαιώνει τη συμφωνία παραχώρησης του σεναρίου του στην επίσημη ιστοσελίδα του όπου είναι γραμμένο ότι: «Το σενάριο της υπερπαραγωγής «Οδυσσέας» - Έχοντας γράψει το προσχέδιο (first draft) του σεναρίου της ταινίας «Οδυσσέας» που όπως με ενημέρωσε η υπεύθυνη τύπου της Warner Bros. προαπαιτείται να τα γυριστεί μια νέα ταινία στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη συμμάχησα με τους καταξιωμένους Άγγλους σεναριογράφους Tim Francis και David Bowles για τη συγγραφή του τελικού (final draft) σεναρίου υποβολής μας.

http://www.lordoftheworld.com/arhontast ... iazoi.html

Όποιοι υποψήφιοι επενδυτές επιθυμούν να συμμετάσχουν στην υπερπαραγωγή του «Οδυσσέα» παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το φιλέλληνα Πρόεδρο της Universal International κ. David Bowles τα στοιχεία επικοινωνίας του οποίου είναι γραμμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Αγγλικής κινηματογραφικής εταιρίας Unizarre International (Unizarre.com)

http://www.unizarre.com

http://users.netmatters.co.uk/unizarre/davidbowlesPR/

Να αναμένετε όλοι στο μέλλον περισσότερες επίσημες πληροφορίες και ανακοινώσεις για τη μεγαλειώδη αυτή πρωτοβουλία διεθνής προβολής της Ελληνικής ιστορίας του σεναριογράφου Σπύρου Καγκάδη που στέφεται συνεχώς με θεαματική επιτυχία.Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος - Θέατρο”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες