Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Εύρεση και τοποθέτηση διαφημίσεων στις σελίδες μας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση

zeppos
Δημοσιεύσεις: 431
Εγγραφή: 26 Μαρ 2006 10:43
Τοποθεσία: Kyklades
Επικοινωνία:

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από zeppos » 08 Νοέμ 2006 10:11

Καλημέρα Άγγελε
Αν θέλεις με Javascript το παρακάτω δουλεύει:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Begin
var howMany =8
var quote = new Array(howMany+1)

quote[0]="<img src=pics/pic1.jpg width=600 height=150>"
quote[1]="<img src=pics/pic2.jpg width=600 height=150>"
quote[2]="<img src=pics/pic3.jpg width=600 height=150>"
quote[3]="<img src=pics/pic4.jpg width=600 height=150>"
quote[4]="<img src=pics/pic5.jpg width=600 height=150>"
quote[5]="<img src=pics/pic6.jpg width=600 height=150>"
quote[6]="<img src=pics/pic7.jpg width=600 height=150>"
quote[7]="<img src=pics/pic8.jpg width=600 height=150>"
quote[8]="<img src=pics/pic9.jpg width=600 height=150>"

function rndnumber(){
var randscript = -1
while (randscript < 0 || randscript > howMany || isNaN(randscript)){
randscript = parseInt(Math.random()*(howMany+1))
}
return randscript
}
quo = rndnumber()
quox = quote[quo]
document.write(quox)
// End -->
</SCRIPT>
Φυσικά άλλαξε όλα τα πεδία των url-width-height σύμφωνα με τα δικά σου


Άβαταρ μέλους
Rosida
Δημοσιεύσεις: 179
Εγγραφή: 08 Ιαν 2004 13:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από Rosida » 21 Δεκ 2006 21:45

Σχεδόν κάθε script αλλάζει banners με καθε φορτωση σελίδας. Μήπως εννοούσες χωρίς αλλαγή σελίδας;

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από fiskilis » 22 Σεπ 2007 07:57

zeppos έγραψε:Καλημέρα Άγγελε
Αν θέλεις με Javascript το παρακάτω δουλεύει:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Begin
var howMany =8
var quote = new Array(howMany+1)

quote[0]="<img src=pics/pic1.jpg width=600 height=150>"
quote[1]="<img src=pics/pic2.jpg width=600 height=150>"
quote[2]="<img src=pics/pic3.jpg width=600 height=150>"
quote[3]="<img src=pics/pic4.jpg width=600 height=150>"
quote[4]="<img src=pics/pic5.jpg width=600 height=150>"
quote[5]="<img src=pics/pic6.jpg width=600 height=150>"
quote[6]="<img src=pics/pic7.jpg width=600 height=150>"
quote[7]="<img src=pics/pic8.jpg width=600 height=150>"
quote[8]="<img src=pics/pic9.jpg width=600 height=150>"

function rndnumber(){
var randscript = -1
while (randscript < 0 || randscript > howMany || isNaN(randscript)){
randscript = parseInt(Math.random()*(howMany+1))
}
return randscript
}
quo = rndnumber()
quox = quote[quo]
document.write(quox)
// End -->
</SCRIPT>
Φυσικά άλλαξε όλα τα πεδία των url-width-height σύμφωνα με τα δικά σου

πως μπορουμε σε αυτο να ενσωματωσουμε και link target ??



Rosida έγραψε:Σχεδόν κάθε script αλλάζει banners με καθε φορτωση σελίδας. Μήπως εννοούσες χωρίς αλλαγή σελίδας;
θελω με καθε αλλαγη σελιδας να αλλαζει και το banner

Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από dik_ » 22 Σεπ 2007 09:27

Σε PHP κάτι τέτοιο απλό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

// banner images&#58; banner1.gif, banner2.gif, banner3.gif
$banner = "<img src='imgdir/banner".rand&#40;1,3&#41;.".gif'/>";

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από fiskilis » 22 Σεπ 2007 10:42

Λοιπον καταρχην ευχαριστω ολους
το βρηκα και το εφτιαξα εδω ειναι το demo http://www.greekinfo.net/ads/rotate.htm
αλλα δεν μπορω να βαλω εντολη να ανοιγει σε νεα σελιδα
μπορει να βοηθειση καποιος σε αυτο ??

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="Javascript">
<!--
// original content taken from Nic's JavaScript Page with permission
// lack of these three lines will result in copyright infringment
// made by&#58; Nic's JavaScript Page - http&#58;//www.javascript-page.com

var currentdate = 0;
var core = 0;

function initArray&#40;&#41; &#123;

this.length = initArray.arguments.length;
  for &#40;var i = 0; i < this.length; i++&#41; &#123;
  this&#91;i&#93; = initArray.arguments&#91;i&#93;;
  &#125;
&#125;

link = new initArray&#40;
"http&#58;//www.internet-gr.net",
"http&#58;//www.radio-gr.eu",
"http&#58;//www.greekinfo.net/news",
"http&#58;//www.spam-info.eu",
"http&#58;//www.my-templates.gr",
"http&#58;//www.web-solution.gr",
"http&#58;//www.yppolitis.gr"
&#41;;

image = new initArray&#40;
"2internetgrnet.gif",
"2myradio.gif",
"2news.gif",
"2spaminfo.gif",
"2templates.gif",
"2websolution.gif",
"2yppolitis.gif"
&#41;;

text = new initArray&#40;
"Economy Web Hosting",
"GreeK Radio Station",
"GreeK News Live",
"GreeK Spam Problem",
"GreeK Templates",
"Web Promotional Solution",
"Online News Paper for West Attika"
&#41;;

var currentdate = new Date&#40;&#41;;
var core = currentdate.getSeconds&#40;&#41; % image.length;
var ranlink  = link&#91;core&#93;;
var ranimage = image&#91;core&#93;;
var rantext  = text&#91;core&#93;;

document.write&#40;'<a href=\"' +ranlink+ '\"><img src=\"'+ranimage+'\" border="0" alt=\"'+rantext+'\"></a>'&#41;;

//-->
</SCRIPT>

Άβαταρ μέλους
telas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1594
Εγγραφή: 12 Μαρ 2004 12:54
Τοποθεσία: Kastoria
Επικοινωνία:

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από telas » 22 Σεπ 2007 10:52

κάπου πρέπει να μπει αυτό φαντάζομαι

Κώδικας: Επιλογή όλων

target="_blank"
Web Design - Δημιουργία Ιστοσελίδας - http://www.computerman.gr/
My Photography - http://www.tilaveridis.com/
Τεχνολογικά προιόντα - http://www.bigbox.gr/

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από fiskilis » 22 Σεπ 2007 11:06

telas έγραψε:κάπου πρέπει να μπει αυτό φαντάζομαι

Κώδικας: Επιλογή όλων

target="_blank"
αμ εδω σε θελω καβουρα

οταν το βαζω καπου που υποθετω οτι θα πρεπει να μπει εξαφανιζωνται τα banner

Άβαταρ μέλους
telas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1594
Εγγραφή: 12 Μαρ 2004 12:54
Τοποθεσία: Kastoria
Επικοινωνία:

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από telas » 22 Σεπ 2007 11:34

lol γμτ να ξερα προγραμματισμό να στο έλυνα στο πι κ φι :)
Web Design - Δημιουργία Ιστοσελίδας - http://www.computerman.gr/
My Photography - http://www.tilaveridis.com/
Τεχνολογικά προιόντα - http://www.bigbox.gr/

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από Banavas » 22 Σεπ 2007 12:58

Αν και δεν ξέρω από javascript υποθέτω οτι είναι απλό για δοκίμασε

Κώδικας: Επιλογή όλων

document.write&#40;'<a href=\"' +ranlink+ '\" target="_blank"><img src=\"'+ranimage+'\" border="0"  alt=\"'+rantext+'\"></a>'&#41;; 
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από fiskilis » 22 Σεπ 2007 13:36

Banavas έγραψε:Αν και δεν ξέρω από javascript υποθέτω οτι είναι απλό για δοκίμασε

Κώδικας: Επιλογή όλων

document.write&#40;'<a href="' +ranlink+ '" target="_blank"><img src="'+ranimage+'" border="0"  alt="'+rantext+'"></a>'&#41;; 
:kaloe: :kaloe: :kaloe:

πετυχε φιλε και σε ευχαριστω

εδω http://www.greekatalog.gr ειναι το αριστερο που αλλαζει σε καθε φορτομα και ειναι σταθερο το δεξιο

οσο και αν προσπαθησα δεν μπορεσα να κανω και το δεξιο να αλλαζει αλλα δεν με πειραζει

mf_iii
Δημοσιεύσεις: 398
Εγγραφή: 07 Σεπ 2007 23:45

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από mf_iii » 10 Απρ 2008 23:58

Πως μπορει να γινει εναλλαγη random οταν ομως εχεις κωδικα αντι για link?

Δηλαδη, οπως τα sites που γραφεσαι σαν affiliate και σου δινουν ενα κωδικα που τον τοποθετεις και πχ οποιος πατησει κερδιζεις 0,07

Μπορει να γινει ενναλαγη τετοιοων random διαφημισεων?

exipnos
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 02 Απρ 2008 18:21

Ψαχνω script για ενναλαγη banner με καθε φωρτοση σελιδας

Δημοσίευση από exipnos » 10 Ιούλ 2008 16:14

kalytera einai na xrisimopoiseis flash...
h rel="nofollow"

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διαφημίσεις στις σελίδες μας (εκδότες)-γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης