Φόρτωση ενός εξωτερικού αρχείου μέσα σε ένα swf

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
AlienHack
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 05 Ιούλ 2007 14:29

Φόρτωση ενός εξωτερικού αρχείου μέσα σε ένα swf

Δημοσίευση από AlienHack » 05 Ιούλ 2007 14:37

Ερωτηση, ενα εξωτερικο swf αρχειο το οποιο ειναι ενα drop down menu.

Οταν το φορτωνω με loadMovieNum τοτε δουλευει κανονικα ΑΛΛΑ δεν μπορω να το φερω εκει που θελω μεσα στην flash σελιδα μου, παει και φορτονει πανω αριστερα στην σκηνη.
Αν το φορτωσω με :

this.createEmptyMovieClip("yeah", this.getNextHighestDepth());
yeah._x = 100;
yeah._y = 100;
yeah.loadMovie("http://www.helpexamples.com/flash/images/image1.jpg");

τοτε αλλαζω ευκολα το που θα εμφανιστει (χ-y) αλλα δεν λειτουργουν τα buttons που εχει αυτο το flash , τα drop down menus - mouse over κτλ

Γιατι?

Άβαταρ μέλους
joia
Δημοσιεύσεις: 108
Εγγραφή: 15 Σεπ 2005 23:22
Επικοινωνία:

Φόρτωση ενός εξωτερικού αρχείου μέσα σε ένα swf

Δημοσίευση από joia » 05 Ιούλ 2007 19:56

Από ότι φαίνεται αυτή η εντολή βγάζει προβλήματα - ούτε εγώ μπόρεσα να διορθώσω το πρόβλημα της γραμματοσειράς.

AlienHack
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 05 Ιούλ 2007 14:29

Φόρτωση ενός εξωτερικού αρχείου μέσα σε ένα swf

Δημοσίευση από AlienHack » 06 Ιούλ 2007 10:44

Ναι αλλα δεν υπαρχει εντολη στον πρωτο τροπο που δουλευει μια χαρα να δωσεις συντεταγμενες που θα βγαινει το swf?

Άβαταρ μέλους
joia
Δημοσιεύσεις: 108
Εγγραφή: 15 Σεπ 2005 23:22
Επικοινωνία:

Φόρτωση ενός εξωτερικού αρχείου μέσα σε ένα swf

Δημοσίευση από joia » 07 Ιούλ 2007 01:14

Oi experts πήγαν διακοπές θα περιμένουμε να επιστρέψουν :pint:

AlienHack
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 05 Ιούλ 2007 14:29

Φόρτωση ενός εξωτερικού αρχείου μέσα σε ένα swf

Δημοσίευση από AlienHack » 09 Ιούλ 2007 10:31

μεχρι τοτε θα εχω απολυθει... !! ΧΑΧΑχα... πλακα κανω. βρηκα εναν ποντιακο τροπο να το λυσω αλλα θα ηθελα και μια γνωμη-λυση με σωστο τροπο. να δωσεις δηλαδη συντεταγμενες φορτοματος στο loadMovieNum..

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Φόρτωση ενός εξωτερικού αρχείου μέσα σε ένα swf

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 24 Αύγ 2007 03:46

ftiakse ena keno movie opou thes na emfanizetai
dose onoma sto movie px edo
epita sto button pou thes na emfanizei to menu sou

Κώδικας: Επιλογή όλων

on(release) {
	loadMovie("menu.swf",_root.edo);
}
2os tropos pou malon afto tha ekana
ena movie me to menou me to proto frame
keno kai stop() ekei...
kai sto button apla tha ekana play to movie tha to ...
sximatize kai pali stop().... kai stis epilogis tou pali
play to movie na to svini, to ipolipo, tha loopare kai tha stamatage sto frame 1
to menou tha einai elafry logika ...
den xriazetai allo file...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες