Πρόβλημα με apache δεν τα εμφανίζει στο broswer

Τεχνικές και μόνο Συζητήσεις για WEB hosting servers, Mail servers, DNS servers. Όχι αναζήτηση υπηρεσιών εδώ!

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με apache δεν τα εμφανίζει στο broswer

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Ιαν 2007 01:36

Παλιά είχα στίσει apache και όλα καλά δούλευαν, έκανα format κλπ και είπα να το ξαναβάλω για να ασχοληθώ λίγο με php τοπικά... Όταν όμως βάζω στο φάκελο www ένα php αρχείο αντί να μου το δείξει με το broswer μου βγαίνει παράθυρο για να το κατεβάσω.. Τι βλακεία έχω κάνει? :oops:
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με apache δεν τα εμφανίζει στο broswer

Δημοσίευση από tix-3- » 08 Ιαν 2007 02:02

Λογικα δεν εχεις ενεργοποιησει την php σωστα η κατι δεν εχει σωστα.
Ετοιμο πακέτο η τα περασες ενα ενα με το χέρι;

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με apache δεν τα εμφανίζει στο broswer

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Ιαν 2007 02:19

Το έτοιμο, έκανα download install... Λες να κατεβασα άλλο?
Αλλά έχει μέσα και mysql&php
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με apache δεν τα εμφανίζει στο broswer

Δημοσίευση από tix-3- » 08 Ιαν 2007 04:42

ποιο ετοιμο πακετο απο ολα; :oops: :oops:
Δεν κανεις ενα uninstall-reinstall για να δεις αν θα "στρωσει";

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με apache δεν τα εμφανίζει στο broswer

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Ιαν 2007 12:46

Δεν μου δίνεις ένα που να έχεις χρησιμοποιήσει και το ξέρεις?
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter


Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με apache δεν τα εμφανίζει στο broswer

Δημοσίευση από tix-3- » 08 Ιαν 2007 14:23


Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με apache δεν τα εμφανίζει στο broswer

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Ιαν 2007 14:41

Βλακεία πρέπει να κάνω εγώ και όχι να έχει πρόβλημα το apache..
Στο broswer δεν γράφω το http://localhost αλλά το path του php αρχείου.. :oops:
Και μόλις το απεγκατέστησα, θα το ξαναβάλω και θα σας πω... :P
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με apache δεν τα εμφανίζει στο broswer

Δημοσίευση από tix-3- » 08 Ιαν 2007 14:56

εδω ειμαστε :lol: :pint:

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με apache δεν τα εμφανίζει στο broswer

Δημοσίευση από EkLekTos » 08 Ιαν 2007 19:15

Όλα καλά...Ευχαριστώ...
Τελικά αυτό ήταν το πρόβλημα που σου είπα... :P
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “Apache, IIS, DNS Servers”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης