automation se c

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators

Απάντηση
ragemanster
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 19 Ιαν 2007 19:56

automation se c

Δημοσίευση από ragemanster » 19 Ιαν 2007 20:03

geia se olous! eimai noobas se c kai c++ kai tha ithela thn voitheia sas gia ena programa.
thelw na ftiaksw ena programa pou na kanei ta ekseis:

+NA ANOIGEI ENA ARXEIO APO MIA TOPOTHESIA

+NA PATAEI TREIS FORES TAB

+NA GRAFEI ENAN ARITHMO SE ENA PEDIO

+KAI TELOS NA PATAEI DYO FORES ENTER

opoios mporei kai kserei na me voitheisei as to kanei parakalw.
tha to ektimousa an mou estelne kapoios ton kwdika aftou tou programatos.

Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

automation se c

Δημοσίευση από dikere » 20 Ιαν 2007 14:59

file mou ragemanster boitheia na pareis sto forum gia to programma sou apo mas ginetai alla na katsoume na to kanoume :o kai na sto steiloume kai na to kaneis copy stin builder kai na to trekseis ligo diskolo! :hammer: :hammer: [/b]
hasta la victoria siempre

kostasevosm
Δημοσιεύσεις: 85
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2006 12:16
Τοποθεσία: Salonica

automation se c

Δημοσίευση από kostasevosm » 03 Μάιος 2007 17:44

gia na anoixeis to arxeio ama xereis to path grafeis:
fp=fopen(file,options)
fp = to onoma pou tha xrisimopoiithei mesa sto programma
file= to onoma tou arxeiou an einai sto idio directory me to programma i allios to path tou.
kai options einai oi epiloges tou arxeiou opovs w,r,a k.t.l .
(afto einai gia programmatismo C se konsole gia optiko einai pio efkolo me ena OpenDialog.)
Min xexaseis na kaneis fclose(fp) sto telos.tora gia tin eggrafi arithmou se pediou den katalava ti akrivos theleis alla gia ta alla boreis na xrisomopoiisiesi tin sinartisi fprintf(fp,"\t \t \t"); gia tria tab kai fprintf(fp,"\n \n"); gia dio enter an katalava kala to zitoumeno.
pantos se opiadipote periptosi boreis na beis stin istoselida kapioou TEI i panepistimiou kai apo ton FTP server na "katevaseis" seimeioseis i vivilio tou mathimatos programmatismou apo to tmima pliroforikis

Άβαταρ μέλους
nirvana
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 01 Σεπ 2005 18:28
Τοποθεσία: Αγ. Παρασκευή

automation se c

Δημοσίευση από nirvana » 04 Μάιος 2007 15:13

Λογικα αυτο που λεει ο kostasevosm θα δουλεψει.Μπορεις ομως να αναφερεις τον λογο που θες να το κανεις αυτο με τα tab και τα newline;
Φαινεται λιγο ασκοπο.Ισως αν πεις τι θελεις να κανεις να σου πει καποιος ενα καλυτερο τροπο να δουλεψεις. Το NA GRAFEI ENAN ARITHMO SE ENA PEDIO κανε το λιγο πιο λιανα γιατι υπαρχουν διαφοροι τροποι να γραφεις κατι σε ενα αρχειο και εγω τουλαχιστον μπερδευομαι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης