StarCraft - BroodWar

Video games για PC, On Line παιχνίδια και παιχνίδια για κονσόλες.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από Zizo » 22 Ιαν 2007 03:55

Για σε όλους!!! Όπος καταλάβατε παίζω StarCraft και έχω ένα προβληματάκι
στο να παίζω Online...

Κάποτε είχα απλή σίνδεση στο internet και ενώ έπαιζα Online ήταν αρκετά καλά για
τέτια σύνδεση (ενωώ δεν είχε lag οσο θα έπρεπε).

Το θέμα είναι ότι τώρα που έβαλα ADSL 768 kb/s (με USB συνδεμένω), άρχησαν τα
προβλήματα πλέων από τα 10 games που θα μπω στα 7 με 8 θα με πετάξουν (Πολύ lag)

Κάποιοι με είπαν ότι το StarCraft σε σύνδεση ADSL δεν σηκόνει πολλά. Και πρέπει μάλλον
Να ανοικσω κάποια PORT αλλά σε κάποια PC δεν πιάνει το να ανοίκσεις PORT.
Δεν έχω ιδέα τι φταίει!!!... Όυτε να ανοίγο PORT ξέρω.

Τι να κάνω???

PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εικόνα
What you waiting for?

Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από Zizo » 25 Ιαν 2007 13:41

Κανείς ρε παιδία??? :cry:
Ελάτε τώρα όλο και κάπιος θα παίζει StarCraft...
Εικόνα
What you waiting for?

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από mrpc » 25 Ιαν 2007 16:08

Το θέμα είναι όπως είπες να ανοίξεις τα port στο router και στο firewall σου...

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7065
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από deninho » 25 Ιαν 2007 16:26

ποιο modem/router εχεις;

Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από Zizo » 25 Ιαν 2007 23:26

Φχαριστώ παιδιά!!!
Θα πω ότι ξέρω για αυτό.

Λοιπόν έχω της Hellas OnLine το FRITZ!BOX
FON


Δεν ξέρω τι είναι το FON αλλά το έχει έτσι από κάτω.

Και πάνω στο κουτί λέει VoIP
Modem/Router


Άσχετο πρέπει να είναι το τελευταίο.
Εικόνα
What you waiting for?

Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από Zizo » 25 Ιαν 2007 23:44

Α ναι! Ξέχασα να πω για το FireWall. (Και ότι είναι στα 768kb η σύνδεση)

Λοιπόν το Windows Firewall το έχω απενεργοποιείσει
αν και το λαμπάκι ειναι ακόμα ανοιχτό, μάλλον επειδή χρησιμοπειώ άλλο FireWall το:
Outpost Firewall.

Και όπως φαίνετε δεν ξέρω να ανοίγω Port (Portal έτσι?)
και δεν νομίζω πως χρειάζετε να ανοίκσω port από το
FireWall διότι είδα τον αδερφό μου μια φορά να
ανοίγει σε μένα και απλά νομίζω μπήκε σε μια ιστοσελίδα (fritz.box) χωρίς www.
το άνοικσε και όλα ok.

Μην μου πείτε να πω τον αδερφό μου να ξανα έρθει, μεγάλη ιστορία.
Παντρέφτικε πλέων και πρέπει να δουλεύει και να βλέπει το παιδί του... κτλ. κτλ.

Αν μπορείτε πείτε πως θα ανοίκσω Port και μέχρι να ξανα βρω πιο είναι μάλλον θα μου απαντήσετε. ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ
Εικόνα
What you waiting for?

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7065
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από deninho » 26 Ιαν 2007 02:56

για δες εδω

Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από Zizo » 26 Ιαν 2007 11:32

Με βοήθησε πολύ αλλά κάτι με μπέρδεψε.

Στην σελίδα από 'τι κατάλαβα έδειχνε να ανοίκσοι το
Port 6112 μέχρι 6112 (ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ PORT), εγω τελικά
έμαθα ότι είναι από το 6112 μέχρι 6119.

Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό το Port? Και όχι το 6112-6119

Κοίτα τις εικόνες και πες PLEASE αν τα έκανα σωστά!!!

Thanks
Συνημμένα
StarCraft2.png
StarCraft1.png
(19.38 KiB) Μεταφορτώθηκε 392 φορές
Εικόνα
What you waiting for?

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7065
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από deninho » 26 Ιαν 2007 13:28

εκει που λέει "to IP Address" πρεπει να βάλεις την ip του υπολογιστή σου. Αν δεν την ξερεις, μπορεις να τη βρεις ως εξής:
Πας εναρξη->εκτελεση->γραφεις cmd και πατας Enter->στο command prompt γραφεις ipconfig. Την ip που σου γραφει, θα τη γραψεις σε εκεινο το κουτακι που ειπαμε.

Αν κατι δεν εξηγησα καλά (το εχω αυτό το πρόβλημα), ρώτα :wink:

Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από Zizo » 27 Ιαν 2007 15:37

Όχι εντάξη το IP το έβαλα απλά δεν το δείχνω για
διάφορους λόγους. Απλά ήθελα να δείξω αν τα έκανα
σωστά τα άλλα.

Φχαριστώ Πολύ.

Σωστά είναι τα άλλα ε?

Για τα Port που σου είπα ότι άνοιξα σωστά είναι?
Που είπα ότι άνοιξα απο το 6112 μέχρι το 6119 ενώ
εχύ είχες 1 μόνο.
Αυτά τα Port έμαθα ότι είναι.
Εικόνα
What you waiting for?

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7065
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από deninho » 27 Ιαν 2007 15:44

δεν είναι δική μου η σελίδα (σιγά μην είχα κανει τόση δουλεια :P). Με τα port το έψαξα, αλλά δεν βρήκα τι παίζει, οπότε αν σου είπαν γνώστες του παιχνιδιου, για τα ports, κατι παραπάνω θα ξερουν :D

Καλό gaming :wink:

Άβαταρ μέλους
Zizo
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2256
Εγγραφή: 29 Οκτ 2006 03:21
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από Zizo » 28 Ιαν 2007 00:55

οκ Φχαριστώ!!!
Εικόνα
What you waiting for?

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από EkLekTos » 28 Ιαν 2007 15:27

Mortal έγραψε:οκ Φχαριστώ!!!
:roll: :roll: :lol: :lol: :lol: 8) :P :P
Ευχαριστώ εννοείς... :P :kaloe:
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7065
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

StarCraft - BroodWar

Δημοσίευση από deninho » 28 Ιαν 2007 16:41

το λενε και "φχαριστώ", αλλά δεν ξερω αν ειναι δόκιμο να το γράψουμε κιόλας. Αν και το έχω πετύχει σε λογοτεχνικά κείμενα (ναι κάποτε διάβαζα και τέτοια :P :P)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Games (PC, On Line, Console)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες