enosi php me java programma

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
afroditi590
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: 08 Ιαν 2007 11:52

enosi php me java programma

Δημοσίευση από afroditi590 » 25 Ιαν 2007 11:02

tha ithela na saw rwtisw kati...
exw kanei ena mikro progammataki se java, auto thelw na to ennosw me mia php selida kai na emfanizei ta apotelesmata tou java programmatos stin php selida.
mipws kserei kapoiow me poia entoli tis php tha to kanw auto?
vazw tin entoli include alla otan einai na treksei to programma den vgazei ta apotelesmatata alla emfanizei olokliro ton kwdika...

please...an kserei kapoios!!!
kanw tin praktiki mou kai twra mathainw arketa stin praksi kai oxi stin thewria....
(den kserw an ta egrapsa kala..prosfata graftika..)

Άβαταρ μέλους
alexandr0s
Δημοσιεύσεις: 1064
Εγγραφή: 25 Απρ 2006 17:16
Τοποθεσία: localhost
Επικοινωνία:

enosi php me java programma

Δημοσίευση από alexandr0s » 25 Ιαν 2007 11:06

Καταρχάς για να σε βοηθήσουμε πρέπει να γίνεις αρκετά πιο συγκεκριμένη. Java εφαρμογή τι εννοείς ακριβώς? Μήπως εννοείς java applet?

Άβαταρ μέλους
afroditi590
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: 08 Ιαν 2007 11:52

enosi php me java programma

Δημοσίευση από afroditi590 » 25 Ιαν 2007 11:22

oxi java servlet.
mipws tha prepei na einai java script to arxeio?einai idies oi entoles?

panosru
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 1885
Εγγραφή: 13 Σεπ 2005 16:13
Τοποθεσία: Camp

enosi php me java programma

Δημοσίευση από panosru » 25 Ιαν 2007 18:05

an o kodikas sou einai JavaScript mporeis apla na kaneis escape apo thn php kai na grapseis ton JavaScript kodika pou thes, kai an xreiazese mesa ston JS kodika sou kapoia variable ths php mporeis apla na thn kaleseis etsi: <?=$foobar?>

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

enosi php me java programma

Δημοσίευση από cherouvim » 25 Ιαν 2007 19:23

Ή θα δείξεις το URL του servlet σε ένα iframe έτσι ώστε να το χτυπήσει ο browser του χρήστη και να γίνει render κανονικά, ή με javascript θα χτυπήσεις ένα asynchronous (AJAX) request πάνω στο URL αυτό, και θα ρίξεις το αποτέλεσμα στο <div> που σε ενδιαφέρει.

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

enosi php me java programma

Δημοσίευση από cpulse » 25 Ιαν 2007 19:25

Άλλο Java άλλο JavaScript

Αν πράγματι εννοείς Java τότε ίσως χρειάζεσαι κάτι τέτοιο:

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo shell_exec&#40;'java -cp program.jar'&#41;;
;

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

enosi php me java programma

Δημοσίευση από cherouvim » 25 Ιαν 2007 19:42

Java servlet είναι, δεν μπορεί να το τρέξει στη κονσόλα. Πρέπει να το rendάρει ο container (tomcat, jetty κτλ) και να το σερβίρει over http.

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

enosi php me java programma

Δημοσίευση από cpulse » 25 Ιαν 2007 20:15

afroditi590 έγραψε:oxi java servlet
ooooops :oops:

Τότε και μια ακόμα εναλλακτική λύση (η εναλλακτική λύση 3):
παιχνίδι με fsockopen() :wink:

Άβαταρ μέλους
afroditi590
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: 08 Ιαν 2007 11:52

enosi php me java programma

Δημοσίευση από afroditi590 » 26 Ιαν 2007 09:35

sas euxaristw olous poli pou mpikate sto kopo na mou apantisete... :D
alla epeidi den kserw java scrip kai php twra mathainw mipws tha mporousate na mou peite me poiew entoles kai pws na tis grapsw wste na treksei?to programma mou einai se java,oxi se java script.

to programma mou pernei metavlites apo mia forma html kai apo autew tis times vgazei kapoia apotelesmata. to arxeio mou einai .java mipws den kanei kai prepei na to kanw .jar?
otan ennwnw to php me to java (to enwnw me tin entoli action tis formas) tote otan pataw to koumpi submit kai einai na treksei to programma kai na mou dwsei ta apotelesmata, anti na trexei mou emfanizei ston internet explorer to parathiraki pou mou leei an thelw save i open kai an patisw open mou anoigei o kwdikas, enw apo ton mozilla mou emfanizei ton kwdika mesa sto mozilla. :roll:

an mporei na me voithisei kapoios as mou pei ti tha kanw giati exw apogoiteutei an kai mou aresei o programmatismos... :x

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης