Εισαγωγή shout box

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
manos2010grr
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007 18:13
Επικοινωνία:

Εισαγωγή shout box

Δημοσίευση από manos2010grr » 30 Ιαν 2007 21:01

Γειά σας έχω κάποιο κώδικα για shout box που είναι ο εξής :

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΙΝΑΚΑ

CREATE TABLE `comtbl` (
`postID` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`postTITLE` TEXT NOT NULL ,
`posterNAME` TEXT NOT NULL ,
`posterEMAIL` TEXT NOT NULL ,
`postTIME` TIMESTAMP NOT NULL ,
`postTXT` TEXT NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `postID` )
);


comment.php


<?php
//Edit only the line below
$dbcnx = mysql_connect("localhost", "username", "password");

mysql_select_db("comments");


$result = @mysql_query("SELECT * FROM comtbl ORDER BY postID DESC");
if (!$result) {
echo("<b>Error performing query: " . mysql_error() . "</b>");
exit();
}

while ($row = mysql_fetch_array($result) ) {
$msgTxt = $row["postTXT"];
$msgId = $row["postID"];
$SigName = $row["posterNAME"];
$SigDate = $row["postTIME"];
$msgTitle = $row["postTITLE"];
$url = $row["posterEMAIL"];
$yr = substr($SigDate, 2, 2);
$mo = substr($SigDate, 4, 2);
$da = substr($SigDate, 6, 2);
$hr = substr($SigDate, 8, 2);
$min = substr($SigDate, 10, 2);
if ($hr > "11") {
$x = "12";
$timetype = "PM";
$hr = $hr - 12;
}else{
$timetype = "AM";
}
if (!$url) {
$url = "#";
}else{
$stat = $url;
$url = "mailto:" . $url . "";
}

echo("<p><b>$msgTitle</b> $msgTxt<br><div align=right>
$hr:$min $timetype | $mo/$da/$yr | $msgId, <a href='$url'>$SigName</a></div></p>");
}


?>



commentadd.php


<?php
$assume = $_POST['assume'];
$posterEMAIL = $_POST['postemail'];
$postTXT = $_POST['posttxt'];
$posterNAME = $_POST['poster'];
$postTITLE = $_POST['posttitle'];

if ($assume == "true") {

$dbcnx = mysql_connect("localhost", "username", "password");
mysql_select_db("comments");


$sql = "INSERT INTO comtbl SET posterNAME='$posterNAME', posterEMAIL='$posterEMAIL',
postTXT='$postTXT', postTITLE='$postTITLE'";
if (mysql_query($sql)) {
echo("Your comment has been added");
} else {
echo("Error adding entry: " . mysql_error() . "");
}
}

?>



ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ HTML :


<iframe name="shoutbox" width="175" height="225" src="comment.php">
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.</iframe>
<form action="commentadd.php" method=post>
<input type="text" name="poster" size="23" value="name"><br />
<input type="text" name="posttitle" size="23" value="title"><br />
<input type="text" name="postemail" size="23" value="user@email.com"><br />
<textarea cols=19 rows=3 name="posttxt" size=24 wrap="VIRTUAL">message</textarea><br />
<input type=hidden name=assume value=true>
<input type="submit" value="submit">



Κάθε φορά που το τρέχω όμως μου βάζει να κατεβάσω το comment γιατί?? τι κάνω λάθος??
Είμαι νέος και μην με παρεξηγείται για κατι που προσπαθώ να καταλάβω ευχαριστώ!!!!!

Άβαταρ μέλους
tix-3-
Δημοσιεύσεις: 827
Εγγραφή: 25 Μαρ 2004 05:12
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη-Καβαλα-βεροια(το τριγωνο της καταρας)
Επικοινωνία:

Εισαγωγή shout box

Δημοσίευση από tix-3- » 31 Ιαν 2007 00:31

μηπως δεν υποστηριζει php ο server σου;
Αν δεν υπήρχανε οι κνίτες κι'η ηρωίνη...

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Εισαγωγή shout box

Δημοσίευση από Banavas » 31 Ιαν 2007 09:22

Το αρχείο που περιλαμβάνει το iframe έχει κατάληξη .php ;
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
manos2010grr
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007 18:13
Επικοινωνία:

Εισαγωγή shout box

Δημοσίευση από manos2010grr » 31 Ιαν 2007 14:44

Όχι σε html είναι!!!!!!!!!!Συγνώμη για το προηγούμενο θέμα!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες