Η σελίδα μας αναβαθμίστηκε, γι' αυτό τον λόγο τα μέλη μας θα πρέπει να ζητήσουν νέο κωδικό πρόσβασης από την υπηρεσία "Αποστολή κωδικού πρόσβασης".
Εάν το email με τον νέο κωδικό δεν έρθει στο inbox κοιτάξτε και στο spam folder. Ο server είναι φρέσκος και δεν έχει το reputation που του αξίζει.

Πρόβλημα ενημέρωσης ενός ερωτήματος

Συζητήσεις για την τοπική βάση δεδομένων Access της Microsoft

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
nikoleta123
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2006 11:13

Πρόβλημα ενημέρωσης ενός ερωτήματος

Δημοσίευση από nikoleta123 » 12 Φεβ 2007 15:17

Έχω μία βάση με 2 πίνακες. Ο ένας έχει ένα πεδίο κωδικού μόνο και ο άλλος κωδικό(ίδιο με του 1ου πίνακα), ονοματεπωνυμο, διεύθυνση κτλ.Συνδέονται με το πεδίο του κωδικού. Το ονοματεπώνυμο έχει επαναλαμβανόμενες εγγραφές με τα ίδια πεδία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλ.) αλλά αλλάζει ο κωδικός.Είχα κάνει ενα ερώτημα ομαδοποίησης ωστε να εμφανίζονται μέσα στην φόρμα καταχώρησης μέσα σε ένα σύνθετο πλάισιο μόνο 1 φορά, έτσι ώστε να μπορείς να ξαναπροσθέσεις τα ίδια στοιχεία αν θες αλλά σε άλλο κωδικό.Και να τα έχεις όλα μαζί από μια φορά. Από τότε όμως που έγραψα έναν κώδικα στο After_UpDate() του σύνθετου πλαισίου, έτσι ώστε όταν θέλω να κάνω μια νέα εγγραφή, να επιλέγω από το σύνθετο πλάισιο το ονοματεπώνυμο και να εμφανίζονται τα υπόλοιπα στοιχεία (διεύθυνση κτλ.) αυτόματα δεν δουλευει πια το ερώτημα.Μου το ξαναπερνάει ανώ υπάρχει ήδη.Πριν από αυτό δούλευε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :roll:

Απάντηση

Επιστροφή στο “MS Access”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες