flash, html, ακριβωσ τοποθετηση

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

flash, html, ακριβωσ τοποθετηση

Δημοσίευση από dikere » 20 Φεβ 2007 21:53

καλησπερα εχω ενα flash animation και θελω να το τοποθετησω στην ιστοσελιδα μου!
θελω να το τοποθετησω καπου συγκεκριμενα, προσπαθω με css kai position: absolute;
αλλα μονο στον explorer το βγαζει εκει που πρεπει sto mozilla kai netspace δεν το βγαζει!

μηπως μπορει κανεισ να βοηθησει για την σωστη τοποθετηση του flash αρχειου μου?
hasta la victoria siempre

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

flash, html, ακριβωσ τοποθετηση

Δημοσίευση από wwf » 21 Φεβ 2007 11:17

kanonika to antitheto eprepe na ginota...
keita kala an to diloneis sosta...

Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

flash, html, ακριβωσ τοποθετηση

Δημοσίευση από dikere » 21 Φεβ 2007 15:02

φιλε εχεις δικιο, ειχα ενα μικρο λαθακι στη δηλωση :x :x :x
hasta la victoria siempre

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης