Πρόβλημα με buttons

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
s-hs

Πρόβλημα με buttons

Δημοσίευση από s-hs » 22 Φεβ 2007 14:01

έχω φτιάξει στο flash ένα layer το οποίο περιέχει 56 frames.

Το προβλημα μου είναι στην δημιουργία button με url. Θέλω μόλις περάσει ο κερσοράς του mouse στο button να παίζει το flash και μόλις φύγει να σταματά. Και αν κάποιος πατήσει πάνω στο button να τον περνει στο url που θέλω.

Από ότι διάβασα στα διάφορα posts κανουμε select το πρώτο frame και το κάνουμε convert σε button. Μετα βάζω τον εξής κώδικα:
on (release) {
getURL("http://www.yahoo.com");

}
όταν κάνω export to flash mou τίποτα δεν δουλευει. Απλός παίζει ασταματητα το flash.
Τι κάνω λάθος?


Άβαταρ μέλους
theminio
Δημοσιεύσεις: 150
Εγγραφή: 20 Ιουν 2006 20:26

Πρόβλημα με buttons

Δημοσίευση από theminio » 23 Φεβ 2007 01:12

Γεια σου,
δεν είμαι σίγουρος αλλά δοκίμασες στο τελευταίο frame να βάλεις το stop(); ώστε να μην παίζει ασταματητα το flash...
Eπίσης μπορείς να επιλέξεις το Button σου δεξί κλίκ πάνω του και convert to symbol και μετα επιλέγεις button.
Μετά με διπλό κλικ στο Button σου βγάζει αντί για frames τις καταστάσεις του button Over down ktl..

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με buttons

Δημοσίευση από wwf » 23 Φεβ 2007 10:58

βαζεις ενα stop στο frame που θελεις να σταματηση και μεσα στον κωδικα toy button σου περα απο τον κωδικα που σε παει στη σελιδα που θελεις βαζεις πανω και το go and play θα το βρεις εκει στα script.

ετσι θα παζει το flash μονο οταν παει ο κερσορας στο button σου και θα σταματα εκει που ειχες βαλει stop..

βεβαια υπαρχεουν και αλλοι ποιο καλη τροποι, αν ψαχτεις θα τα βρεις...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης