stretch σε ενα flash site

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

stretch σε ενα flash site

Δημοσίευση από wwf » 01 Απρ 2007 21:58

γεια σας παιδια...
Εχω τρελαθει να κανω κατι..

Εχω μια εικονα 10024 x 768 και θελω να την κανω να ειναι σε full site να πιανει ολο το brower .
Αλλα αν εχει καποιος ποιο μικρη αναληση στο pc του να κανει καλο stretch στην οθονη του.
και να μην βγαζει scroll bar.
Τι πρεπει να κανω....?


κατι τετοιο

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

stretch σε ενα flash site

Δημοσίευση από chchrist » 02 Απρ 2007 01:02

Χρησιμοποίησε την Stage.width και Stage.height

δλδ

myImg._width = Stage.width;
myImg._height = Stage.height;

Φτιάξε και ένα listener για onResize για να το κάνει αυτόματα ο browser κατά το resize και όχι μετά από refresh

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

stretch σε ενα flash site

Δημοσίευση από chchrist » 02 Απρ 2007 01:07

Και για να μην σε αφήσω με την απορία πάρε και ένα δείγμα.

Κώδικας: Επιλογή όλων


myImg._width = Stage.width;
myImg._height = Stage.height;

var resizeListener:Object = new Object();

Stage.addListener(resizeListener);

resizeListener.onResize = function() {
	
    myImg._width = Stage.width;
    myImg._height = Stage.height;
};

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

stretch σε ενα flash site

Δημοσίευση από wwf » 02 Απρ 2007 09:22

αυτον τον κωδικα τον βαζω στην image που θελω να κανει full ...?

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

stretch σε ενα flash site

Δημοσίευση από chchrist » 02 Απρ 2007 13:05

Το image το κάνεις movieclip και του δίνεις instance name πχ myImg. Τον κώδικα τον βάζεις στο πρώτο frame ενός layer όχι πάνω στο image.

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

stretch σε ενα flash site

Δημοσίευση από wwf » 02 Απρ 2007 13:20

να παρει δεν μου το κανει κανω καπου λαθος απο οτι φενετε

μπορεις να μου κανεις ενα ετσι για παραδιγμα..
αν σου ειναι ευκολο..

οσο για αυτο...
Φτιάξε και ένα listener για onResize για να το κάνει αυτόματα ο browser κατά το resize και όχι μετά από refresh
δεν το καταλαβα,,,

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

stretch σε ενα flash site

Δημοσίευση από chchrist » 02 Απρ 2007 13:36

Θα σου κάνω ένα βοήθημα :)

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

stretch σε ενα flash site

Δημοσίευση από wwf » 03 Απρ 2007 10:11

περιμενω ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
chchrist
Δημοσιεύσεις: 924
Εγγραφή: 28 Ιουν 2003 20:25
Επικοινωνία:

stretch σε ενα flash site

Δημοσίευση από chchrist » 03 Απρ 2007 12:15

Στο έκανα εδώ αλλά θέλει βελτίωση σαν tutorial. Μολις βρω λίγο χρόνο....

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=27991

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης