πως λειτουργεί το videodownloader ????

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
silo
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: 22 Οκτ 2006 14:20

πως λειτουργεί το videodownloader ????

Δημοσίευση από silo » 21 Απρ 2007 13:30

Γεια σας, αναρωτιομουν πως δουλευει το videodownloader δηλαδη πως γινεται και μπορουμε και κατεβαζουμαι videakia ??? px 2 links :

http://videodownloader.net/get/?url=htt ... Is4BK2c0yM
http://www.youtube.com/watch?v=4Is4BK2c ... h_response

Άβαταρ μέλους
washcloud
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 14 Απρ 2007 17:01
Τοποθεσία: Ξάνθη

πως λειτουργεί το videodownloader ????

Δημοσίευση από washcloud » 21 Απρ 2007 15:48

ypo8etw pws exei interface sto opoio kaneis paste to link,kai 1 "go" koympi,'h kati tetoio telos pantwn..Sth xeiroterh,menu sto opoio 8e yparxei kati san "new download" poy to klikareis,kaneis paste to link,kai pali kapoio "go"..(to zoymi einai oti kapoy sto programma a)vazeis to link b)to "ksekinas"....An den vreis akrh,dokimase ena google search gia to youtube downlaoder..enai poly user friendly
Από Τροχαία Προαστείων:Η Κλήση Σας Προωθείται...

silo
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: 22 Οκτ 2006 14:20

πως λειτουργεί το videodownloader ????

Δημοσίευση από silo » 21 Απρ 2007 18:10

nai kserw pws mporeis na to xrhsimopoihseis gia na katebaseis kapoio video alla auto pou 8elw na ma8w einai pws ginetai kai mporeis na katebaseis to video.

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

πως λειτουργεί το videodownloader ????

Δημοσίευση από fafos » 21 Απρ 2007 19:39

Me fopen() h Curl..

me fopen xrhsimopoieis kati tetoio:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if (isset($_GET{'url'})){
	$url=$_GET{'url'};
	$url=trim($url);

	if (strstr($_GET['url'],"youtube.com")){
		$data = @file_get_contents($_GET['url']);
		@preg_match('#/watch_fullscreen\?video_id=([a-z0-9-_]+)&l=([0-9]+)&t=([a-z0-9-_]+)#i', $data, $matches);
		if (ereg($matches[1], $_GET['url'])) {
			Header("Location: http://www.youtube.com/get_video?video_id=$matches[1]&l=$matches[2]&t=$matches[3]");
		} 
	}
}
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
_Invisible_
Δημοσιεύσεις: 418
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006 16:47
Τοποθεσία: Greece

πως λειτουργεί το videodownloader ????

Δημοσίευση από _Invisible_ » 28 Απρ 2007 10:29

Με αφορμή αυτό που είπε ο silo και με το script του fafou, αποφάσισα να το προσαρμόσω λιγάκι στις ανάγκες του silo (μετά απο request του over msn):

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php

error_reporting&#40;E_ALL&#41;;

// elegxos an exei ipobli8ei i forma
if &#40;isset&#40;$_POST&#123;'submit_form'&#125;&#41;&#41;
&#123;
   $url = $_POST&#123;'url'&#125;; // apo8ikeuoume to url stin metabliti $url.
   $url = trim&#40;$url&#41;; // Xrisimopoioume tin trim&#40;&#41; function &#91;http&#58;//php.net/trim&#93;

	// an i metabliti $url einai adeia emfanisi sfalmatos.
	if &#40;empty&#40;$url&#41;&#41;
	&#123;
		die&#40;"Please specify a URL."&#41;;
	&#125;

	// an mesa sto url iparxei to "youtube.com" ektelese tis parakato energeies&#58;
	if &#40;strstr&#40;$url, "youtube.com"&#41;&#41;
	&#123;
		$data = @file_get_contents&#40;$url&#41;; // to file_get_contents&#40;&#41; 8a parei ta dedomena &#40;ton kodika&#41; tis selidas

		// auto ektelei enan elegxo an to video_id periexei xaraktires kai ari8mous
		preg_match&#40;'#/watch_fullscreen\?video_id=&#40;&#91;a-z0-9-_&#93;+&#41;&l=&#40;&#91;0-9&#93;+&#41;&t=&#40;&#91;a-z0-9-_&#93;+&#41;#i', $data, $matches&#41;;

		// an iparxoun apotelesmata meta apo ton elegxo &#40;diladi an iparxei to video me auto to id&#41; tote kanei
		// redirect stin selida tou video gia na to katebaseis. &#58;&#41;
		if &#40;ereg&#40;$matches&#91;1&#93;, $url&#41;&#41;
		&#123;
			$url = "http&#58;//www.youtube.com/get_video?video_id=$matches&#91;1&#93;&l=$matches&#91;2&#93;&t=$matches&#91;3&#93;";

			// edo einai pou emfanizoume ta minimata mas &#58;&#41;
			echo "Click <a href='" . $url . "'>here</a> to download the video!<br />
			Video Download Video&#58; <input type='text' value='" . $url . "' size='15' />";
			exit;
		&#125;
		else
		&#123;
			die&#40;"Sorry, no such video."&#41;;
		&#125;

	&#125;

&#125;
else
&#123;
?>
<form action="<?=$_SERVER&#91;'PHP_SELF'&#93;;?>" method="post">
Video URL&#58; <input type="text" name="url" /><br />
<input type="submit" value="Download Video!" name="submit_form" />
</form>
<?php
&#125;

?>
Ελπίζω να σας αρέσει :)

Happy downloads :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες