Είναι ασφαλης αυτο το scriptaki???

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Nightfall25gr
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2006 18:14
Επικοινωνία:

Είναι ασφαλης αυτο το scriptaki???

Δημοσίευση από Nightfall25gr » 06 Μάιος 2007 20:29

brika ena javascript poy leei na kano copy paste ton parakato kodika opos einai alla mesa ston kodika tis selidas sto body ekei pou thelo na fenetai... einai dinaton ayto?
to scriptaki trexei mia xara...alla mipos tha iparxei kanena conflict argotera?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<HTML>
<HEAD>
</HEAD>
<BODY>
<style>
#theDiv &#123;
 POSITION &#58; relative;  Z-INDEX &#58; 8; VISIBILITY &#58; visible; ALIGN &#58; center;
 &#125;
</style>
</HEAD>
<BODY onload="doWave&#40;0&#41;">
<div ID="theDiv" align="center"></div>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function nextSize&#40;i,incMethod,textLength&#41;
&#123;
if &#40;incMethod == 1&#41; &#123; return &#40;22*Math.abs&#40;Math.sin&#40;i/&#40;textLength/3.14&#41;&#41;&#41; &#41;;
&#125;
if &#40;incMethod == 2&#41; &#123; return &#40;255*Math.abs&#40;Math.cos&#40;i/&#40;textLength/3.14&#41;&#41;&#41;&#41;;
&#125;
return&#40;0&#41;
&#125;
function sizeCycle&#40;text,method,dis&#41;
&#123;
var output = "";
for &#40;i = 0; i < text.length; i++&#41; &#123;
size = parseInt&#40;nextSize&#40;i +dis,method,text.length&#41;&#41;;
output += "<font style='font-size&#58; "+ size +"pt'>" +text.substring&#40;i,i+1&#41;+ "</font>";
&#125;
if &#40;document.all&#41;
theDiv.innerHTML = output;
else if &#40;document.getElementById&#41;&#123;
rng = document.createRange&#40;&#41;;
el = document.getElementById&#40;'theDiv'&#41;;
rng.setStartBefore&#40;el&#41;;
htmlFrag = rng.createContextualFragment&#40;output&#41;;
while &#40;el.hasChildNodes&#40;&#41;&#41; el.removeChild&#40;el.lastChild&#41;;
el.appendChild&#40;htmlFrag&#41;;&#125;
else if &#40;document.layers&#41;&#123;
document.theDiv.document.write&#40;"<font face='Arial'point-size=11>"+output+"</font>"&#41;;
document.theDiv.document.close&#40;&#41;;&#125;
&#125;
function doWave&#40;n&#41; &#123;
var theText = 'Εργασθήκαμε Και Αντέξαμε Στο Χρόνο Τον Αέναο Και Πανδαμάτορα';

sizeCycle&#40;theText,1,n&#41;;
if &#40;n > theText.length&#41; &#123;
n=0
&#125;
setTimeout&#40;"doWave&#40;" + &#40;n+1&#41; + "&#41;", 50&#41;;
&#125;

</script>
<P>
</BODY>
</HTML>

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Είναι ασφαλης αυτο το scriptaki???

Δημοσίευση από skeftomilos » 07 Μάιος 2007 00:22

Αυτό το σκριπτάκι τρώει όλη τη CPU. Αν δεν το πρόσεξες σημαίνει ότι έχεις ΠΟΛΥ γρήγορο μηχάνημα! :-)
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
JimKarvo
Δημοσιεύσεις: 497
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2005 17:10
Τοποθεσία: Εξάρχεια!
Επικοινωνία:

Είναι ασφαλης αυτο το scriptaki???

Δημοσίευση από JimKarvo » 07 Μάιος 2007 00:28

Κάτι τέτοια είναι που κάνουν τους servers να λυγίζουν...

Nightfall25gr
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2006 18:14
Επικοινωνία:

Είναι ασφαλης αυτο το scriptaki???

Δημοσίευση από Nightfall25gr » 07 Μάιος 2007 00:58

ontos exete dikio akomi kai sto grigoro pc mou...
paratiro, oti krasaroun merika flash pou exo mesa!
pagonoun gia liga deytertolepta akoma kai ta animated .gif!
thanks gia ta sxolia...

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Είναι ασφαλης αυτο το scriptaki???

Δημοσίευση από cherouvim » 07 Μάιος 2007 01:19

JimKarvo έγραψε:Κάτι τέτοια είναι που κάνουν τους servers να λυγίζουν...
Τους clients εννοείς :)

Άβαταρ μέλους
JimKarvo
Δημοσιεύσεις: 497
Εγγραφή: 23 Ιούλ 2005 17:10
Τοποθεσία: Εξάρχεια!
Επικοινωνία:

Είναι ασφαλης αυτο το scriptaki???

Δημοσίευση από JimKarvo » 07 Μάιος 2007 14:08

ΟΚ, λάθος μου :-P

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες