dynamic udate in the field

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
kingbill
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 15:06

dynamic udate in the field

Δημοσίευση από kingbill » 07 Μάιος 2007 13:12

ginetai na kaneis dynamic update se ena pedio
diladi
exeis 4 eggrafes ston pinaka sou me idious arithous 4, 4, 4, 4
kai thelo na tis kano 1, 2, 3, 4

exo grapsei auton ton kodika

Κώδικας: Επιλογή όλων


$sql="select messageid from attachmail";
$query=mysql_query($sql);

$count=mysql_num_rows($query);

for&#40;$i=1; $i<=$count; $i++&#41;
&#123;

     $query="Update attachmail Set messageid = '$i'";
     $result=mysql_query&#40;$query&#41;;  
	 	
&#125;
stin othoni me tous enfanizei kanonika tous arithmous apo 1-4 stin basi mono ton teleuteo arithmo

kingbill
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 15:06

dynamic udate in the field

Δημοσίευση από kingbill » 08 Μάιος 2007 11:55

iparxei kaneis pou mporei na boithisei se auto to problima

lakritidis
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 04 Αύγ 2005 14:35
Τοποθεσία: Katerini
Επικοινωνία:

dynamic udate in the field

Δημοσίευση από lakritidis » 10 Μάιος 2007 00:56

Δεν ορίζεις ποια εγγραφή θες να γίνει update. Όταν κάνεις UPDATE δώσε και το WHERE για να γνωρίζεις σε ποια εγγραφή αναφέρεσαι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες