PHP-upload

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

PHP-upload

Δημοσίευση από katerina1123 » 14 Μάιος 2007 19:47

Ti egine vre paidia me ksexasate?

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

PHP-upload

Δημοσίευση από billt » 14 Μάιος 2007 21:11

Sto script exeis to upload path kai to onoma tou arxeiou pou anevases (diladi pou vriskete to arxeio sto server)

Κώδικας: Επιλογή όλων

$upload_path . "/" . $_FILES['file']['name']


Mporeis twra na ftiaxeis mia vasi me ena pinaka uploads kai ta pedia ( id,fname ) opou id auto increas. kai fname to onoma tou arxeiou pou anevases.

Otan kaneis to upload prosthetis mia entoli gia isagosi dedomenon sti vasi dedomenon

Κώδικας: Επιλογή όλων

" Insert into uploads values ......." 
Gia na ta apikoniseis meta kapou gia katevasma

Κώδικας: Επιλογή όλων

"SELECT * FROM uploads ........"

katerina1123
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 11 Απρ 2007 03:02

PHP-upload

Δημοσίευση από katerina1123 » 14 Μάιος 2007 23:04

Se eyxaristo poli.....me voithas arketa me aytes tis simvoules...

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

PHP-upload

Δημοσίευση από vassilism » 14 Ιούλ 2007 18:37

MaZz πρώτα απ ’όλα θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια γιαυτό το post και θέλω να σε ρωτήσω κάτι.

Στην μεταβλητή $upload_path θέλω να δηλώσω ολόκληρο directory, δηλαδή καπώς έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$upload_path = http://www.lernijuices.com/fotos/;
Και να μου περνάει το αρχείο στον φάκελο fotos.
Αυτό γίνετε?
Και αν ναι πώς συντάσσεται?

Άβαταρ μέλους
MaZz
Script Master
Δημοσιεύσεις: 345
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2005 19:41
Τοποθεσία: Beyond the dark sun
Επικοινωνία:

PHP-upload

Δημοσίευση από MaZz » 14 Ιούλ 2007 19:12

δοκίμασε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$upload_path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . "/fotos";
If nothing in the world can change our children will inherit nothing.

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

PHP-upload

Δημοσίευση από vassilism » 14 Ιούλ 2007 19:40

Αυτό το ξέρω κα δουλεύει μια χαρά.
Αλλά επειδή θέλω να στέλνω το $upload_path στην mysql θέλω να το κάνω κάπως έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$upload_path = http://www.lernijuices.com/fotos/;
Με αυτόν τον τρόπο μου περνάει το path την βάση άλλα δεν ανεβάζει την εικόνα.
Μήπως κάνω λάθος την σύνταξη?
Έχεις να μου προτείνεις κάτι?

Άβαταρ μέλους
MaZz
Script Master
Δημοσιεύσεις: 345
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2005 19:41
Τοποθεσία: Beyond the dark sun
Επικοινωνία:

PHP-upload

Δημοσίευση από MaZz » 14 Ιούλ 2007 20:13

Θα κάνεις μία νέα μεταβλητή και θα την περάσεις στην db

Δηλαδή θα το κάνεις κάπως έτσι:

πάνε εκεί που λέω

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "File uploaded ;&#41;<br /><br />Name&#58; " . $name . "<br />Size&#58; " . $size; 
και από κάτω βάλε το εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$upload_url = "http&#58;//www.lernijuices.com/fotos/" . $name;
οπότε την $upload_url θα την περάσεις στην db και την $upload_path θα την κάνεις όπως σου είπα στο προηγούμενο reply.
If nothing in the world can change our children will inherit nothing.

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

PHP-upload

Δημοσίευση από vassilism » 14 Ιούλ 2007 21:01

:kaloe: Τι να σου πω? Απλά τέλειος. :kaloe:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες