Αποκρυπτογράφηση 2

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
king2009
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 12 Μάιος 2007 17:37

Αποκρυπτογράφηση 2

Δημοσίευση από king2009 » 12 Μάιος 2007 18:01

Υπάρχει ένα κείμενο που είναι σε java και δεν μπορώ να το καταλάβω και να βρω το μήνυμα.Μπορεί κάποιος να το ψάξει και νε το βρει και νε μου το εξηγήσει

Κώδικας: Επιλογή όλων

<title> Web challenge #05 </title>

<center><B><u><font class="nav">Web Challenge #05 </font></u></B></center><BR><BR>



<script language="javascript" type="text/javascript"><!--


var krone1="abcdefghijklmnopqrstuvwxyz~_.-&#58;#/AB"+"CDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ1234567890@!%^&*";
krone2=krone1.substring&#40;52,53&#41;+krone1.substring&#40;4,5&#41;+krone1.substring&#40;18,19&#41;+krone1.substring&#40;52,53&#41;+"";
krone3=krone1.substring&#40;20,21&#41;+krone1.substring&#40;18,19&#41;+krone1.substring&#40;4,5&#41;+krone1.substring&#40;28,29&#41;+krone1.substring&#40;7,8&#41;+krone1.substring&#40;19,20&#41;+krone1.substring&#40;12,13&#41;+krone1.substring&#40;11,12&#41;+"";
var name = prompt&#40;"Enter Password&#58;"&#41;;
if &#40;name ==krone2&#41; 
&#123;
&#40;confirm&#40;"Congrats, To vrikes! &#58;-D"&#41;&#41; 
&#125;
else
&#123;
alert&#40; name + " Den einai sosto, Ksanaprospathise."&#41;;
&#125;
// --></script>


<center>
<input type="button" class="button" name="reload" onclick="javascript&#58; window.location.reload&#40;&#41;;" value="Retry" >
<center>
<h1> If you want to Retry, just press the button &#58;-D </h1>

lakritidis
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 04 Αύγ 2005 14:35
Τοποθεσία: Katerini
Επικοινωνία:

Αποκρυπτογράφηση 2

Δημοσίευση από lakritidis » 15 Μάιος 2007 01:55

TesT

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Αποκρυπτογράφηση 2

Δημοσίευση από cherouvim » 15 Μάιος 2007 08:49

king2009 έγραψε:Υπάρχει ένα κείμενο που είναι σε java και...
Σε javascript εννοείς.

king2009
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 12 Μάιος 2007 17:37

Αποκρυπτογράφηση 2

Δημοσίευση από king2009 » 15 Μάιος 2007 19:52

nia einai se java kai prepei na bro ton kodiko

king2009
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 12 Μάιος 2007 17:37

Αποκρυπτογράφηση 2

Δημοσίευση από king2009 » 15 Μάιος 2007 20:02

MPOREIS NA MOU PEIS POS TON BRIKES

lakritidis
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 04 Αύγ 2005 14:35
Τοποθεσία: Katerini
Επικοινωνία:

Αποκρυπτογράφηση 2

Δημοσίευση από lakritidis » 15 Μάιος 2007 20:06

Ο cherouvim σου εξηγεί ότι άλλο java, άλλο javascript. Μην τα μπερδεύεις. Όσο για το πώς
μπορεί να το βρεις, η μεταβλητή που σε ενδοαφέρει είναι η krone2. Με αυτή γίνεται ο έλεγχος
στην if.

Βάλε το ίδιο το script να σου την τυπώσει

Κώδικας: Επιλογή όλων

document.writeln&#40;krone2&#41;;

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Αποκρυπτογράφηση 2

Δημοσίευση από skeftomilos » 15 Μάιος 2007 21:39

Τη μέθοδο writeln δεν την είχα υπόψη μου.
Όμως στο Web οι γραμμές αλλάζουν με <br>,
και ο χαρακτήρας LF δύσκολα κάνει αισθητή την παρουσία του.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

lakritidis
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 04 Αύγ 2005 14:35
Τοποθεσία: Katerini
Επικοινωνία:

Αποκρυπτογράφηση 2

Δημοσίευση από lakritidis » 15 Μάιος 2007 22:05

Πραγματικά η writeln βάζει carriage return μετά το όρισμα της.
Όμως το carriage return αγνοείται στην html.

http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms536783.aspx

Στο web η writeln είναι ίδια με την write method. Δηλαδή δε μπαίνει χαρακτήρας line feed.
Δοκίμασε το

Κώδικας: Επιλογή όλων

document.writeln&#40;"msg1"&#41;;
document.writeln&#40;"msg2"&#41;;

king2009
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 12 Μάιος 2007 17:37

Αποκρυπτογράφηση 2

Δημοσίευση από king2009 » 15 Μάιος 2007 23:10

otan les bale to script na tin typosei ti ennoeis?h leksi unescape ti simainei

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Αποκρυπτογράφηση 2

Δημοσίευση από skeftomilos » 15 Μάιος 2007 23:35

lakritidis έγραψε:Στο web η writeln είναι ίδια με την write method. Δηλαδή δε μπαίνει χαρακτήρας line feed.
Μόνο μέσα σε pre υπάρχει διαφορά:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<pre><script>
  document.writeln&#40;'Hello'&#41;
  document.writeln&#40;'World'&#41;
</script></pre>
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες