προβλημα στο DC+0.698

Γενικές ερωτήσεις και απαντήσεις που έχουν σχέση με το Internet και την καθημερινή του χρήση.

Συντονιστής: Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dikere
Δημοσιεύσεις: 158
Εγγραφή: 18 Ιουν 2006 23:46
Τοποθεσία: Τhessaloniki,Serres kai sta Sinnefa
Επικοινωνία:

προβλημα στο DC+0.698

Δημοσίευση από dikere » 14 Μάιος 2007 17:03

εχω προβλημα με το DC++ , το κανω install μετα κανω sharing, καποια τραγουδια, αρκετα παραπανω απο το επιτρεπτο οριο που πρεπει να βαλεις, και οταν θελω να συνδεθω με καποιο σερβερ:

1ον)δεν μου εμφανιζει τους σερβερς και

2ον)καποιες φορες καταφερνω να εμφανισω τους σερβερς αλλα οταν γινεται αυτο δεν με αφηνει να κανω search για να βρω αυτο που θελω και να το κανω download.

Τι μπορει να φταιει???????
hasta la victoria siempre

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

προβλημα στο DC+0.698

Δημοσίευση από greekbytes » 14 Μάιος 2007 18:04

Για το πρώτο θέμα, αν εννοείς ότι δε βγάζει την hublist πέρασε του μία άλλη hublist από αυτή που έχει default .. Ψάξε στο google για "dc hublist" και βρες κάποιο αρχείο .xml.bz2 ... (πχ. http://dchublist.com/hublist.xml.bz2 )

Το δεύτερο συμβαίνει επειδή δεν είσαι active user. Από τα options πρέπει να επιλέξεις να είσαι active και να δηλώσεις την εξωτερική IP σου.
Έπειτα πρέπει να κάνεις forward την πόρτα (port) του προγράμματος στην εσωτερική IP του δικτύου* (αν έχεις adsl router). Θα πας στο portforward.com και θα βρεις το router σου για ακριβείς οδηγίες.
Τέλος αν έχεις κάποιο software firewall ίσως χρειαστεί να ανοίξεις την port κι εκεί.

* την εσωτερική IP σου τη βλέπεις αν πας στο Start > Run > cmd και γράψεις ipconfig

Απάντηση

Επιστροφή στο “Internet Help”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης