Decode 3

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
king2009
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 12 Μάιος 2007 17:37

Decode 3

Δημοσίευση από king2009 » 15 Μάιος 2007 20:04

gIA SAS KAI PALI EXO KAI ENA ALLO KEIMENO SE JAVA KAI YPARXEI KODIKOS
<title> Web Challenge #04 </title>

<center><B><u><font class="nav">Web Challenge 4</font></u></B></center><BR>

<center>



<script language="JavaScript1.1">
</script>

<script language="javaScript">
var pass = "%43%72%79%70%74";
abfrage=prompt("Enter the password: ","");
if (abfrage==unescape(pass)) {
alert("Congrats, you got it ;-)");
}
else {
alert("Oh come on dude, try again.");
}
</script>




<center>
Just press the button "Retry" to try again. <br><br>

<input type="button" class="button" name="reload" onclick="javascript: window.location.reload();" value="Retry" >
</center>

lakritidis
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 04 Αύγ 2005 14:35
Τοποθεσία: Katerini
Επικοινωνία:

Decode 3

Δημοσίευση από lakritidis » 15 Μάιος 2007 20:11

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ JAVA!

Javascript είναι.

Με βάση τα όσα σου έγραψα στα άλλα δύο παρομοια post που έκανες, βρες τη μεταβλητή που σε ενδιαφέρει και βάλε το script να σου την τυπώσει.

Άβαταρ μέλους
ALKIVIADES
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1322
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 03:39

Decode 3

Δημοσίευση από ALKIVIADES » 15 Μάιος 2007 20:13

..καλά, εσύ τα γράφεις αυτά ή τα βρίσκεις και τα παρουσιάζεις γενικός εις το στο κοινό του fs ; κωδικός: *r*pt :question:

e-dit
* ..σόρρυ lakritis ποστάραμμε μαζί :P anyway..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ALKIVIADES την 15 Μάιος 2007 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα

lakritidis
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 04 Αύγ 2005 14:35
Τοποθεσία: Katerini
Επικοινωνία:

Decode 3

Δημοσίευση από lakritidis » 15 Μάιος 2007 20:15

Μάλλον είναι από site εκπαίδευσης... hacker!

Άστον βρε alkiviades να προπονηθεί λίγο... Μην του δίνεις έτοιμο φαί. Να μαθαίνει και τίποτα.

[edit]@alkiniades: Σωστόοοοος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lakritidis την 15 Μάιος 2007 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ALKIVIADES
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1322
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 03:39

Decode 3

Δημοσίευση από ALKIVIADES » 15 Μάιος 2007 20:18

lakritidis έγραψε:Μάλλον είναι από site εκπαίδευσης... hacker!

Άστον βρε alkiviades να προπονηθεί λίγο... Μην του δίνεις έτοιμο φαί. Να μαθαίνει και τίποτα.
jesus christ.. :o :oops: ..μελιτζάνες γιαλατζί έχουμε σήμερα :P
Εικόνα

king2009
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 12 Μάιος 2007 17:37

Decode 3

Δημοσίευση από king2009 » 15 Μάιος 2007 21:58

sostos arketa me βοηθησατε ειναι ωρα να τα κανω μονος μου

lakritidis
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 04 Αύγ 2005 14:35
Τοποθεσία: Katerini
Επικοινωνία:

Decode 3

Δημοσίευση από lakritidis » 16 Μάιος 2007 21:07

Εδώ τώρα φίλε μου πού γίνεται ο έλεγχος; Εδώ γίνεται ο έλεγχος

Κώδικας: Επιλογή όλων

if &#40;abfrage==unescape&#40;pass&#41;&#41;
Τι ψάχνουμε; Ψάχνουμε τη μεταβλητή pass, αλλά όχι έτσο όπως είναι. Βλέπεις που την περνάει μέσα από μία Unescape συνάρτηση; H unescape με απλά λόγια μετατρέπει τους χαρακτήρες %xx σε κανονικά γράμματα. Δηλαδή οι δεκαεξαδικοί κωδικοί μετατρέπονται στο ascii ισοδύναμo τους.

Πού ορίζουμε την pass; Εδώ την ορίζουμε

Κώδικας: Επιλογή όλων

var pass = "%43%72%79%70%74";
H pass όμως μας ενδιαφέρει; Όχι. Μας ενδιαφέρει pass περασμένη μέσα από τη συνάρτηση unescape! Θυμίσου τι λέει στο if. Κινείσαι και ψάχνεις τι έλεγχος γίνεται.
Κάτω λοιπόν από τον ορισμό της pass πας και δίνεις:

Κώδικας: Επιλογή όλων

document.write&#40;unescape&#40;pass&#41;&#41;;

king2009
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 12 Μάιος 2007 17:37

Decode 3

Δημοσίευση από king2009 » 17 Μάιος 2007 00:26

File σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Μου έχεις μάθει πολλά.Στο decode 3 η word είναι crypt.

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες