Λάθος σε php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
mariaautomatism
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 17 Μάιος 2007 13:01

Λάθος σε php

Δημοσίευση από mariaautomatism » 17 Μάιος 2007 13:10

Γεια σας...
Έχω φτιάξει κάποιες σελίδες php. Στην σελίδα μου κάνω include 4 ακόμα σελίδες, την header.html, left.html, right.html και την footer.html.
Η left.html είναι μια σελίδα που τρέχει ένα απλό select και παρουσιάζει τις κατηγορίες ενός πίνακα. Την χρησιμοποιώ για το μενού.
Όλα δουλεύουν μια χαρά. Αν όμως σε κάποια σελίδα που έχω φόρμα, δεν συμπληρωθεί η φόρμα σωστά (πχ login.php) μου βγάζει λάθος στην left.html:
mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in left.html
Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγάζει λάθος στην left αφού δεν έχει καμία σχέση με την φόρμα.
Έχω επισυνάψει τα απαραίτητα αρχεία.
Ευχαριστώ
Συνημμένα
allfiles.zip
τα αρχεία που χρειάζονται
(3.65 KiB) Μεταφορτώθηκε 218 φορές

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Λάθος σε php

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 19 Μάιος 2007 09:03

dev exo koitaksei to source pou diveis ... alla isos kalitera va mpeis apo movi sou stnv diadikasia tou debuging ....

n evtoli pou sou divei to la8os pou iparxei sto query eivai n mysql_error() av 8es to la8os ari8mitika iparxei to mysql_errno().

paradigma xrisis

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$link = mysql_connect&#40;"localhost", "mysql_user", "mysql_password"&#41;;

mysql_select_db&#40;"nonexistentdb", $link&#41;;
echo mysql_errno&#40;$link&#41; . "&#58; " . mysql_error&#40;$link&#41;. "\n";

mysql_select_db&#40;"kossu", $link&#41;;
mysql_query&#40;"SELECT * FROM nonexistenttable", $link&#41;;
echo mysql_errno&#40;$link&#41; . "&#58; " . mysql_error&#40;$link&#41; . "\n";
?>
Twra stnv periptosi sou 8a eivai kati paromio me tnv movi diafora oti 8a kaveis to echo
akribos meta to mysql_query() mias kai afto dimiourgei to error sto resource

iparxei periptosi va miv exeis kavei conect stnv basi sosta opote avebazeis akom pio pavo to mysql_error() mexri va deis pou eivai to la8os.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Λάθος σε php

Δημοσίευση από Banavas » 19 Μάιος 2007 18:10

Συμπληρώνω οτι μπορείς να προσθέσεις σε κάποια σημεία του κώδικα τo

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo $onoma_metavlitis ; 
για κάποιες μεταβλητές για να δεις αν "περνάνε" από μία σελίδα στην άλλη ή να ελέγξεις την τιμή τους, και αφού δουλέψουν όλα καλλά να τις αφαιρέσεις.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

mariaautomatism
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 17 Μάιος 2007 13:01

Λάθος σε php

Δημοσίευση από mariaautomatism » 21 Μάιος 2007 18:43

thx
to ekana k eida oti to pragmatiko la8os den to evlepa giati se ekeini tin grammi xrisimopoiousa ton operator @.
To provlima itan oti xrisimopoiousa require_once() gia na anoixw tin syndesi kai tin ekleina prin teleivsei to script.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες