<a href...> php kai download

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

<a href...> php kai download

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 09 Αύγ 2007 15:52

giati synexizeis na doseis string ==> "\">"
gia na ginei h enosh..... alios vgazei error
dokimase to an thes na peis

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo 'o user '.$user ' einai epityxia';
tha xtypisei .... eno

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo 'o user '.$user.' einai epitixia.';
tha peksei

Άβαταρ μέλους
afroditi590
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: 08 Ιαν 2007 11:52

<a href...> php kai download

Δημοσίευση από afroditi590 » 10 Αύγ 2007 10:42

nai to eixa dokimasei xwris ti telia kai xtipage lathos.
Katalava giati xreiazete, se euxaristw poli :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
_Invisible_
Δημοσιεύσεις: 418
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006 16:47
Τοποθεσία: Greece

<a href...> php kai download

Δημοσίευση από _Invisible_ » 10 Αύγ 2007 13:00

Η ερώτησή σου afroditi590 έχει να κάνει με το συντακτικό της PHP. Η τελεία χρησιμοποιείται για να ενώσουμε μία μεταβλητή ή ένα string σε μία μεταβλητή ή σε ένα άλλο string.

Πιο απλά:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$my_var = 'test';
$my_var2 = ' kano';

echo $my_var . $my_var2;
Θα μας εμφανίσει "test kano". Αν θέλουμε μετά από μία μεταβλητή να ενώσουμε ένα string, θα πρέπει να βάλουμε πάλι τελεία και μετά ' ή " και αναλόγως να τερματίσουμε το string μας. Για να μην σε μπερδεύω θα χρησιμοποιήσω το παραπάνω παράδειγμα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<img src=\"images/upload_dir/". $row&#91;'picture'&#93;."\">";
Βλέπουμε ότι μετά το $row['picture'] έχουμε την τελεία και το \". Το backslash (\) μπήκε για να αναγνωρίσει η PHP το επόμενο " ως χαρακτήρα και όχι ως το τελείωμα του string. Δηλαδή το \" είναι string και έπρεπε να το ενώσουμε μετά το $row['picture'] για να εμφανιστεί σωστά ο κώδικας του hyperlink.

Θα προτιμούσα να το γράφετε έτσι για να αποφεύγετε και τα μπερδέματα με τα backslashes:

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo '<img src="images/upload_dir/' . $row&#91;'picture'&#93; . '">';
Αφήνετε κενά μεταξύ τελειών για να φαίνεται πιο εύκολα ο κώδικας και να διακρίνετε πιο γρήγορα τα λάθη σας. Ο κώδικας δεν πρέπει να είναι δυσανάγνωστος. Θα σας βοηθήσει πολύ στο μέλλον αυτό, πιστέψτε με.

Ελπίζω να βοήθησα.

EDIT: Μόλις έγραφα το post έκανες post και μας είπες γιατί το κατάλαβες... Δεν πειράζει, ίσως βοηθήσει κάποιον άλλο.

Άβαταρ μέλους
afroditi590
Δημοσιεύσεις: 123
Εγγραφή: 08 Ιαν 2007 11:52

<a href...> php kai download

Δημοσίευση από afroditi590 » 10 Αύγ 2007 14:22

Se euxaristw para poli gia ton xrono sou na mou to eksigiseis toso analitika, apla mperdeutika sto oti den thewrisa san string to /".
Einai poli kalitera me ton deutero tropo pou to egrapses kai den exoume oles autes tis kathetes pou mas kanoun ti zwi diskoli!! :-?

Se eyxaristw kai pali :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες