Ενέργεια ανάλογα με το χρόνο

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dardas90
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 03 Μάιος 2007 10:02
Επικοινωνία:

Ενέργεια ανάλογα με το χρόνο

Δημοσίευση από dardas90 » 22 Μάιος 2007 14:18

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας.
Θέλω να κάνω ένα κουμπί να κάνει μια ενέργεια ανάλογα με τον
χρόνο που θα πιέζεται το κουμπί αλλά δεν ξέρω την εντολή
και αν υπάρχει τέτοια εντολή.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Ενέργεια ανάλογα με το χρόνο

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 22 Μάιος 2007 14:36

ftiakse ena movie me ena button kai ena
dynamic text me var say
me ena frame
sto frame:
var dt, timeint;

sto button:
on (release){
ch = dt.getHours();
if (ch>12) say="einai meta tis 12";
if (ch<12) say="einai prin tis 12";
}

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Ενέργεια ανάλογα με το χρόνο

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 22 Μάιος 2007 18:26

malon katalava lathos prin ....
afto thes nomizo

sou eftiaksa ena me aplo tropo...
ginetai me diaforous ....

den ksero pos na to eksigiso....
katevase to kai oti den katalaveis rota
Συνημμένα
time.rar
doulevei
(5.3 KiB) Μεταφορτώθηκε 135 φορές

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης