Συνδεση Sql με C++ builder

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
kouverros
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 24 Μάιος 2007 21:59

Συνδεση Sql με C++ builder

Δημοσίευση από kouverros » 24 Μάιος 2007 22:05

Γειας σας παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εχω δημιουργησει μια βαση δεδομενων στην Sql με τιτλους βιβλιων και τραγουδιων και θελω να συνδεσω αυτην την βαση με την c++ builder αλλα δεν γνωριζω τον κωδικα που να γινεται αυτη η συνδεση.Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?

loukiachr
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 18 Φεβ 2005 17:06

Συνδεση Sql με C++ builder

Δημοσίευση από loukiachr » 28 Ιουν 2007 19:26

o c++ builder einai ena rad development peribalon pou mporeis na kaneis polla pragmata xoris na grapseis oute mia grammi kodika.
gia na sindeseis mia vasi me ton c++ builder kane ta exis (iparxoun merikoi tropoi meso ado,bde etc ego tha sou proteino to ado)
1)vale sto project ena adoconnection component apo ta dbgo set of components
2)pane sto connection kane click,epelexe apo ti lista tin sql pou xrisimopoieis, px sqlserver etc
3)pata sto next(an thimamai kala) kai epelexe pia vasia theleis,ena ok kai elixe i sindesi me tin basi

4)vale ena adotable ,pane sto connection kai epelexe to adoconnection pou evales prin,pane kato sto tablename epelexe to velaki kai dialexe ena pinaka
5)vale ena dbgrid apo ta data controls, kai ena data source apo ta data access palete. sindese to data source me to adotable kai to db grid me to datasource.
6)kane to ado table active true kai bouala vlepeis ta data sto dbgrid....vale kai ena dbnavigator apo ta data controls kai sindese to me to datasource (to dbnav se boithaei na kaneis nees eggrafes na diagrafeis kapies ktl ktl)
psaxe sto internet prepei na exei ekatontades examples kai tutorials gia toso apla pragmata
good luck

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες