Emfanisi apo ena pinaka ola tou ta dedomena

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Emfanisi apo ena pinaka ola tou ta dedomena

Δημοσίευση από p_pan » 24 Μάιος 2007 23:47

hello
8elo na emfaniso apo ena pinaka ola tou ta dedomena se mia selida...
$sql = 'SELECT * FROM `access_tracker` WHERE 1 LIMIT 0, 2000 ';

prospa8isa me auth thn entoli.. to 8ema einai oti ego den 8elo limits...
8elo apo ton pinaka auto na emfanizi oles tis eggrafes kai ola tous ta stixia..
an ginete na m opoios apantisi na m dosei kai plirofories.. mipos kai katalabo kai pos douleuei oxi mono copy paste...
euxaristo polu
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
papatzas
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 03 Δεκ 2005 14:23

Emfanisi apo ena pinaka ola tou ta dedomena

Δημοσίευση από papatzas » 25 Μάιος 2007 00:08

Κώδικας: Επιλογή όλων

$sql = "SELECT * FROM `table";
:-)

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Emfanisi apo ena pinaka ola tou ta dedomena

Δημοσίευση από p_pan » 25 Μάιος 2007 00:49

to ekana kai meta prospa8isa na ta emfaniso alla mataia... oi toulaxiston gine ligo poio periektikos pos 8a ta emfaniso mipos kai kano kati la8os parakato..
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Emfanisi apo ena pinaka ola tou ta dedomena

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 25 Μάιος 2007 00:55

xmmm isos voithisei afto:
http://www.cemml.colostate.edu/files/LCTASQL.pdf

h se kati latinogenh :p
http://www.asptutor.com/zip/apuntadoc.asp?name=sql.pdf

gia peretero help
den psaxneis thn sql command alla php
look

esto exeis pedia 'id','test',test1'
ta emfanizeis me:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$res=mysql_query("select * from `access_tracker`");
for&#40;$i=0;$i<mysql_num_rows&#40;$res&#41;;$i++&#41; &#123;
$row=mysql_fetch_assoc&#40;$res&#41;;
echo "<p>|".$row&#91;id&#93;."|".$row&#91;test&#93;."|".$row&#91;test1&#93;."|</p><br>";
&#125; 

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Emfanisi apo ena pinaka ola tou ta dedomena

Δημοσίευση από Banavas » 25 Μάιος 2007 08:29

Σου παραθέτω ένα πλήρες παράδειγμα εμφάνισης του περιεχομένου ενός πίνακα μέσα σε πίνακα html (ο κώδικας είναι από κάποιο δικό μου script):

Αρχικά πρέπει να κάνεις σύνδεση με την βάση:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$connection = mysql_connect&#40;$dbhost, $dbusername, $dbpass&#41;;
$SelectedDB = mysql_select_db&#40;$dbname&#41;;


Στη συνέχεια κάνεις αναζήτηση στη βάση για τα στοιχεία που θέλεις:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$query=mysql_query&#40;"SELECT * FROM tickets"&#41;;
μετά το όνομα του πίνακα μπορείς να προσθέσεις και άλλες εντολές όπως WΗΕRΕ, ORDER, LIMIT κλπ

Έπειτα εμφανίζεις τα στοιχεία :

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<table>";
while &#40;$row = mysql_fetch_array&#40;$query&#41;&#41;&#123;
echo "<tr><td>".date&#40;"d-m-Y H&#58;i" , $row&#91;'created'&#93;&#41;."</td>
<td $row&#91;'title'&#93;."</td>
<td>".$row&#91;'who_create'&#93;."</td>
<td align=\"center\"><font color=\"#009933\"> Ανοικτό</font></td>
<td><a href=\"tickets.php?id=".$row&#91;'id'&#93;."\">Διαγραφή</a></td></tr>";
&#125;
echo "</table>";
Παρατήρηρσε οτι το τελευταίο πεδίο δεν δίνει περιεχόμενο της βάσης αλλά το προσθέτω εγώ σαν κουμπί για διαγραφή της συγκεκριμμένης εγγραφής.

και τέλος κλείνεις την σύνδεση:

Κώδικας: Επιλογή όλων

mysql_free_result&#40;$row&#41;;
mysql_close&#40;$connection&#41;;
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Emfanisi apo ena pinaka ola tou ta dedomena

Δημοσίευση από p_pan » 25 Μάιος 2007 14:33

euxaristo polu Banavas alla to ekana telika etsi opos eipe o Alice_Cooper... den ta ebala se table apla ta emfanisa... alla me endiaferi polu to link me tin diagrafi... mporeis na me boh8iseis sto pos 8a to kano me ton kodika tou Alice_Cooper..?
euxaristo polu...
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Emfanisi apo ena pinaka ola tou ta dedomena

Δημοσίευση από p_pan » 25 Μάιος 2007 14:35

o kodikas m akribos einai o ejhs..:

Κώδικας: Επιλογή όλων


<?php
$conn = mysql_connect&#40;"localhost", "local", "****"&#41;  or die&#40;mysql_error&#40;&#41;&#41;;
mysql_select_db&#40;"my_db", $conn&#41;;
$res=mysql_query&#40;"select * from `access_tracker`"&#41;; 
for&#40;$i=0;$i<mysql_num_rows&#40;$res&#41;;$i++&#41; &#123; 
$row=mysql_fetch_assoc&#40;$res&#41;; 
echo "".$row&#91;id&#93;." - ".$row&#91;date_accessed &#93;. " - " .$row&#91;page_title&#93;." | ".$row&#91; user_agent &#93;." | ".$row&#91;ip&#93;." |<br>"; 
&#125;
?> 

pos mporo na balo to koumpi me tin diagrafi..!!?!??!
(gt gia na po tin ali8ia den ton polu katalaba ton kodika s...)
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Emfanisi apo ena pinaka ola tou ta dedomena

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 25 Μάιος 2007 15:10

<a href=\"tickets.php?id=".$row['id']."\">Διαγραφή</a>
p_pan afto dimiourgoi apla to link gia thn diagrafh....
opote se paei allou gia na kanei thn diagrafh....

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Emfanisi apo ena pinaka ola tou ta dedomena

Δημοσίευση από p_pan » 25 Μάιος 2007 15:17

POU AKRIBOS MPENEI AUTO MESA STION KODIKA..??? STO ECHO???
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Emfanisi apo ena pinaka ola tou ta dedomena

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 25 Μάιος 2007 15:19

nai ... alla etc pou einai pano ... apla tha zitaei to file
tickets.php kai tha tou stelnei to id ths egrafhs an h
base exei field id

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες