aporia gia javascript

Κώδικας, πληροφορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την JavaScript.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

aporia gia javascript

Δημοσίευση από soc » 31 Μάιος 2007 05:36

paidia iparxei kamia sinartisi stin javascript antistixi tis eplode stin php
thelo na diaxorizo ena string se substrings otan vriskei ena simvolo.
an gnorizei kaneis as me voithisei parakalo
einai epeigon
eyxaristo poli

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

aporia gia javascript

Δημοσίευση από soc » 31 Μάιος 2007 05:36

antistixi tis explode ennoousa

lakritidis
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 04 Αύγ 2005 14:35
Τοποθεσία: Katerini
Επικοινωνία:

aporia gia javascript

Δημοσίευση από lakritidis » 31 Μάιος 2007 06:19

Η split όπως και η explode θα σου επιστρέψει ένα πίνακα με substrings

πχ

Κώδικας: Επιλογή όλων

var str = "Split#this#string";
subs = str.split("#");

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

aporia gia javascript

Δημοσίευση από greekbytes » 31 Μάιος 2007 15:54

Μεταφέρθηκε στο Forum Javascript / Ajax. ;)

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

aporia gia javascript

Δημοσίευση από soc » 31 Μάιος 2007 20:58

eyxaristo poli file

tora exo ena allo provlima

thelo me tin sinartisi rename ths php na kano rename ena arxeio se ena fakelo

rename("uploads/".$d,"uploads/".$username.$extension );
alla to username distixos einai elliniko kai mou ta vgazei kinezika.

otan vazo agglikous xaraktires sto username einai ok.
alla me ellinikous mou vgazei kinezika.
exo thesei kai tin selida se utf-8 alla tipota

kapios pou mporei na voithisei?
eyxaristo poli.

lakritidis
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 04 Αύγ 2005 14:35
Τοποθεσία: Katerini
Επικοινωνία:

aporia gia javascript

Δημοσίευση από lakritidis » 31 Μάιος 2007 21:11

Αν κάνεις

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo $username;
στο εμφανίζει κανονικά; Το $username έρχεται από database?

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

aporia gia javascript

Δημοσίευση από soc » 31 Μάιος 2007 21:39

to $username to pairno apo mia forma prin ipovlithei kai otan kano echo to emfanizei kanonika
to folder pou thelo na kano rename tin photo den exei sxesi me tin vasi
aplos otan vazo kapio stin vasi pairno to username kai onomazo tin fotografia pou mou kanei upload
o kodikas pou exo einai o eksis:

Κώδικας: Επιλογή όλων

if(strlen($_FILES['uploadedfile']['name']) > 0){
if ("image/pjpeg" == $_FILES['uploadedfile']['type'] || "image/gif" ==$_FILES['uploadedfile']['type'] || "image/jpeg"==$_FILES['uploadedfile']['type']) {

if ( "image/pjpeg" == $_FILES['uploadedfile']['type'] )
$extension = ".jpg";
elseif ("image/jpeg" == $_FILES['uploadedfile']['type'])
$extension = ".jpeg";
else
$extension = ".gif";


$target_path = "uploads/";

$target_path = $target_path . basename( $_FILES['uploadedfile']['name']); 
$d=$_FILES['uploadedfile']['name'];
if(move_uploaded_file($_FILES['uploadedfile']['tmp_name'], $target_path)) {
    echo "The file ".  basename( $_FILES['uploadedfile']['name']). 
    " has been uploaded";
	 rename("uploads/".$d,"uploads/".$username.$extension );
} else{

    echo "There was an error uploading the file, please try again!";
}
}
else&#123;  echo&#40;"<P>Παρακαλώ στείλτε ένα έγκυρο αρχείο για την φωτογραφία.Το αρχείο πρέπει να είναι JPEG ή GIF\n"&#41;;
&#125;
&#125;
//---------------telos photo
			&#125;

soc
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: 30 Μάιος 2007 02:27

aporia gia javascript

Δημοσίευση από soc » 31 Μάιος 2007 22:10

to username to pairno os eksis

$username= $_POST['textfield7'];

kapios parakalo?

Απάντηση

Επιστροφή στο “JavaScript και Frameworks”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες